If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Айде стига с глупостите ! Форума не работел , е и ? Който иска , да не пише там , а тук тогава - нали си има секция Фиат ? Пари ли ви искат , кво ? Подобни заядливи теми не ми допадат ... ако фиат форума не работи , тук пускайте конкретна тема за фиат , а не защо не работел форума и т.н. ...
Ти ли ше ми каеш кво да питам за форума бре Аре питам пак кво стана с форума на фюрера
У нашия форум има демокрация и всеки може да си каже мнението АдънМъ И да си пита колко си иска
Ааа и прочети правилата на форума като заключваш администраторска тема
Айде стига с глупостите ! Форума не работел , е и ? Който иска , да не пише там , а тук тогава - нали си има секция Фиат ? Пари ли ви искат , кво ? Подобни заядливи теми не ми допадат ... ако фиат форума не работи , тук пускайте конкретна тема за фиат , а не защо не работел форума и т.н. ...
Ти ли ше ми каеш кво да питам за форума бре Аре питам пак кво стана с форума на фюрера
У нашия форум има демокрация и всеки може да си каже мнението АдънМъ И да си пита колко си иска
Ааа и прочети правилата на форума като заключваш администраторска тема
Аз вече си имам БАН у оня маняшки форум на фюрера, мене ми не дреме ма аз пишех там само заради хората А немоа разбера що имам бан сигурно заради тая тема тука
Ма аз си отстоявам мнението - хич не ми пука дали форума няма да работи или ше имам БАН и в двата случея не съм аз виновния а оня фюрера
Comment