Известие

Collapse
No announcement yet.

има ли фиат с фабричен метан

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• има ли фиат с фабричен метан

здравейте колеги ,знае ли някой фиат слагат ли заводски метанова уредба.някой ми спомена че имало но не съм чувал .ако някой знае нека да сподели и на кой модел,ако слагат разбира се
    алфа ромео 156 1.8 тс -на части
    алфа ромео 164 2.0тс -на части
    нисан примера п10 1,6 16в хечбек
    sigpic

Ми тези Albea май имаха, и ако не се лъжа Panda също имат.
    Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
    Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
    BMW 328i

Comment

Аз знам за Doblo, сега чета в Уикипедиа за някаква Siena Tetrafuel, която може да се движи на бензин, етанол, метан и т.н. http://en.wikipedia.org/wiki/Fiat#Automotive
      Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Fiat doblo 1.4 t-jet CNG
        Audi A6 3.0 TDI
        Infiniti FX35

Comment

От по-старите модели - "Милтипла", "Палио"
          Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
          Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

А някой от тези модели има ли комби от тях,че един колега спомена че имало мареа спортвагон с фабрична метанова уредба ,а никой от вас не спомена изобщо мареа
            sigpic

Comment

Аз само съм чувал за Мареа, иначе със сигурност знам за Мултипла (модификацията е "бипауър"), само, че доколкото знам самата уредба си е някаква (примерно Ловато, БРЦ, някаква такава), само дето е монтирана още при производството на колата най-грубо казано... Не е някакво чудо, което самите Фиат са си изобретили (което като че ли е добре)...

Comment

то марката на уредбата нее от значение,при заводската уредба би трябвало амортесьорите да са пригодени за нея,а и се слага на местото на резервоара и не заема от местото на багажника.един колега имаше астра комби със заводска метанова и багажника си му е стандартен.резервоара за бензин обаче е 10-15 литра
                sigpic

Comment

Виждал съм грозницата Мултипла - нямаше бензиново захранване - нито дюзи, нито резервоар - само метан
                  AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
                    А някой от тези модели има ли комби от тях,че един колега спомена че имало мареа спортвагон с фабрична метанова уредба ,а никой от вас не спомена изобщо мареа
                    Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                    Аз само съм чувал за Мареа, иначе със сигурност знам за Мултипла (модификацията е "бипауър"), само, че доколкото знам самата уредба си е някаква (примерно Ловато, БРЦ, някаква такава), само дето е монтирана още при производството на колата най-грубо казано... Не е някакво чудо, което самите Фиат са си изобретили (което като че ли е добре)...
                    А аз съм виждал такава Мареа, само че седан. Отзад си пише Bi Power или Bi Fuel, забравил съм вече кое от двете беше.
                    Giulietta 1,6 JTDm 2013
                    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

има и мария комби бипауър
                      точка

Comment

май трябва да търся такава ама сигурно са рядкост
                        sigpic

Comment

абе не са рядкост ама провери дали има комби бипауър да не те лъжа. иначе комбито на марея се казва weekend , а въпросната метанова уредба е на двигател 1,6 16в , но имало драми с поддръжката от страна на газаджиите.
                          точка

Comment

Working...
                          X