Известие

Collapse
No announcement yet.

ПРОБЛЕМ С ПИСТОВИЯ РЕМЪК или ролката

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ПРОБЛЕМ С ПИСТОВИЯ РЕМЪК или ролката

Значи ситуацията е такава, че за 3 дена късам 2 пистови ремъка.. Не искам да подвеждам с мислите си някой, но дали това може да е от обтяжната ролка... и аз нямам идея, ако някой има обяснение нека да каже, че ми кипна докато се прибера... сигурно и акумулатора замина
    Last edited by deadairplane; d.m.y г., 17:25.

Първоначално публикувано от kosio19 Покажи съобщение
    значи ситуацията е такава че за 3 дена късам 2 пистови ремъка ..не искам да подвеждам с мислите си някой но дали това може да е от обтяжната ролка ...и аз нямам идея ,ако някои има обяснение нека да каже че ми кипна докато се прибера... сигурно и акумулатора замина
    На каква кола това?
    Last edited by deadairplane; d.m.y г., 17:24.

Comment

Значи колата е фиат брава 1.4 12в преди да скъса първия ремък свиреше нещо (явно лагера на ролката ), когато запалех после спираше след известно време. ремъка които купих е GATES водят ги добри. Мисля че обтяжната ролка си престяга ремъка колкото трябва .
      Last edited by deadairplane; d.m.y г., 17:23. Основание: Правописни грешки

Comment

Виждал съм подобен проблем обаче на Ситроен ZX, там излезе от това че шайбите не "водеха" с около 2мм.
        A.Р.33 vl 1.4 2карба 90г. Няма я вече!

Comment

Първоначално публикувано от GALIN4O Покажи съобщение
          Виждал съм подобен проблем обаче на Ситроен ZX, там излезе от това че шайбите не "водеха" с около 2мм.
          И аз мисля че някоя от шайбите ти има луфт или е износена !
          Огледай шайбата на алтернатора.

Comment

Чисто нов ремък нЕма начин да го скъсаш от обтягане - провери си ролките - някоя блокира
            AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Проблема е решен наистина се оказа ролката. Лагера беше заминал и половината сачми ги нямаше. благодаря на всички за мненията...
              Last edited by deadairplane; d.m.y г., 17:21. Основание: Правописни грешки

Comment

аз имах същия проблем само че на мен ми свиреще на желязо направо и след 1 ден ремака се извади не се скъса и се оказа че е от ролката сега ги купих и ще ги сменя,щото без тоя ремак няма хидравлика и не зарежда акумулатора и завива като зил
                Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
                Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!

Comment

Working...
                X