If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сега бях във Фиат форуами и си имат тема за феста, а темата на нашата съфорумничка и приятелка от Пловдив Зое23 е затрита, щото в нея има препратка към еретичния форум на алфа
sigpic === 75 1.8 T '86 ===
=== 156 SW 2.4 JTD '01 === If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!
....но разковничето в цялата история се крие в един друг човек....е въпросни ми момко доволен ли си какво изцадие създаде и колко хора ще останат прецакани???
Е те тука го чукна Евала ти праим Как не се сетих да го наплюем първи аз тоя лъзгавия
За глупостите относно Митко сметам достатъчно писахме айде по темата На кой нещо не му е ясно да ме пита на ЛС
Аз не съм баннат от Фиат форума и сега ще проверя темата за ИТАЛФЕСТА и ще напиша датата и мястото, както и всяка информация необходима на феновете които желаят да уважат събитието. Считам , че заради някои хора не трябва да се изолират многото привърженици на фиат които желаят да дойдат и въобще не се интересуват от интригите.
Аз не съм баннат от Фиат форума и сега ще проверя темата за ИТАЛФЕСТА и ще напиша датата и мястото, както и всяка информация необходима на феновете които желаят да уважат събитието. Считам , че заради някои хора не трябва да се изолират многото привърженици на фиат които желаят да дойдат и въобще не се интересуват от интригите.
бате, мен ме баннаха преди да съм написал КАКВОТО И ДА Е
ти имаш макс 3 минути
бате, мен ме баннаха преди да съм написал КАКВОТО И ДА Е
ти имаш макс 3 минути
Аз не виждам причина да ме баннат - нищо лошо не съм казал (написал) - преди една минута влязох без проблем и пуснах пост с инфо за Италфест - имаше тема - писната от колегата х1/9 - имало е и втора от колежката ZоЕ23.
Сега бях във Фиат форуами и си имат тема за феста, а темата на нашата съфорумничка и приятелка от Пловдив Зое23 е затрита, щото в нея има препратка към еретичния форум на алфа
Темата, която постнах явно е била иЗтрита За наЗидание
Grande Punto 1.9 Sporт
98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata
Темата, която постнах явно е била иЗтрита За наЗидание
Е , аз доколкото разбирам от сегашната тема - просто са станали две теми и едната е изтрита, за да не се повтарят.
Comment