Аз пък казвам шеви круз..хем прилича на кола...хем на същите цени!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Автомобил с евтина поддръжка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеВиж аз такава кола не бих си купил, ма на цената на пунто изглежда доста по-добре, интериор и екстериор. ПО мъжка кола си е...имам преки надлюдения над нея от първа ръка!
Comment
-
То ако ще си говорим за Круз... има и Фиат Линеа за същите пари.
Мисля ще е повече кола от недомислените "шевита".
Не мога ги разбера тия корейци, Киа и Хюндай станаха коли, ама с псевдо шевитата не могат се оправят още.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Гледах една линея във Вентура (вече и е изтекла гаранцията) колата е била без никакви проблеми, отдоло изглеждаше като нова - човека е много доволен от колата. Аз останах с много добро впечатление от изработката и състоянието на колата - като се има впредвид, че е карана само в БГ
П.П. Колата беше за смяна на масло и филтри. (първо обслужване след изтичане на гаранцията)2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениебе не е зле шевито никак. линеата е по-вървежна от босфора на юг, че някои се плашат от произхода и.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениебе не е зле шевито никак. линеата е по-вървежна от босфора на юг, че някои се плашат от произхода и.AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеЧе какво и е на произхода бре,заводите на Фиат в Турция и Полша са най-добрите и най-продуктивните,повече няма какво да коментираме.Линеата за парите си е невероятен автомобил с адски много място,много евтина поддръжка,и можеж да вземеш кола на 2-3 години за 10 бона
Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщениеГледах едно такова Шеви, на едно кръстовище някаква завеяна кака го беше задрала в бронята - заедно с бронята му беше изкъртила цялата предница заедно с радиаторите и като капак на всичко беше изкрътен тампона на ДВГ ! От такъв удар повечето нормални коли биха се разминали с броня, решетка и калник - за мен тази кола е опасна за живота на пътниците.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщениеГледах едно такова Шеви, на едно кръстовище някаква завеяна кака го беше задрала в бронята - заедно с бронята му беше изкъртила цялата предница заедно с радиаторите и като капак на всичко беше изкрътен тампона на ДВГ ! От такъв удар повечето нормални коли биха се разминали с броня, решетка и калник - за мен тази кола е опасна за живота на пътниците.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
Comment