If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мога ли да сложа мотор 1.8 Twin Spark от алфа на пунтото?
Мога ли да сложа мотор 1.8 Twin Spark от алфа на пунтото?
както колегата Abarth и аз съм си мислел дали може да се направи подобен мелез .Щом влиза 1.7 TD надали ще има проблем с 1.8 . Само не знам колко солено ще ми излезе да настроят двигателя с на пунтото джаджите
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Re: Мога ли да сложа мотор 1.8 Twin Spark от алфа на пунтото
Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA
както колегата Abarth и аз съм си мислел дали може да се направи подобен мелез .Щом влиза 1.7 TD надали ще има проблем с 1.8 . Само не знам колко солено ще ми излезе да настроят двигателя с на пунтото джаджите
За влизане , влизат мноо неща , ама играчката е голяма ..
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
по добре вместо да набиваш двигател в пунтото си вземи АЛФА
е най-простото решение е да си смениш колата , но например ако разполагаш с Пунто и ти падне такъв двигател......ще ги видя Корса-феновете (на Drag Race на Божурище ако не се лъжа имаще Корса с 2.0 от Астра )
Друго си е да имаш Пунто уникат с на Алфа сърцето
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
е най-простото решение е да си смениш колата , но например ако разполагаш с Пунто и ти падне такъв двигател......ще ги видя Корса-феновете (на Drag Race на Божурище ако не се лъжа имаще Корса с 2.0 от Астра )
ако е черната корса с едно спойлерче отзад,вече не е с 2.0
Да пунтото ще изяде такъв бой, че свят ще му се завие.
ако е черната корса с едно спойлерче отзад,вече не е с 2.0
май беше синя Пък и съм виждал Корса 20LET
А за Пунто ми беше попаднала оферта преди време за двг 1.4 Турбо , по одачен вариант Пък оригинално ГТ с 5 врати няма!
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Comment