Известие

Collapse
No announcement yet.

пунто

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• пунто

Колеги, Пунтото ми се поти яко...Колата е 1997г., доколкото знам няма филтър на купето. Питам за конкретно практическо решение, не на теория. Ясно е, че има проблем с циркулацията.
    Last edited by georgi_pg; d.m.y г., 22:12. Основание: допълнение

Конкретно питай във Фиат форума за пунтото.
    Ако ще трябва да теглим локуми, ще ги теглим, ама колко ще има ползва ти ще разбереш само.
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от georgi_pg Покажи съобщение
      Колеги, и аз като част от хората тук наред с алфата съм горд собственик и на пунто. От известно време същото това пунто се поти яко, стъклата... Няма филтър на купето доколкото знам. Ясно е, че има проблем с циркулацията, питам за конкретно практическо решение, за да не разглобявам наред.
      Ако не ти тече радиаторчето на парното значи ти е заседнала клапата за рециркулация. Провери я. А 156 се вижда като махнеш филтъра на купето. На пунто не знам.
      Ако е клапата я отвори и изключи буксата на моторчето което я управлява.
      Last edited by lordliness; d.m.y г., 22:10.
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

За фиат форума ясно, не ми се прави регистрация...

Comment

Щом се поти яко погледни дали потта е мазна,ако е така радиаторчето на парното е дало фира,ако не е колегите са казали по-горе.
          Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
          Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
          Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
          Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

Мерси на отзовалите се...Не губи охладителна течност, така, че едва ли е радиаторчето. Явно ще разглобявам наред.

Comment

При моето пунто беше същото, стъклото се маже постоянно, спукано радиаторче, а течността не я усещаш, то само сълзи и изпарява антифриза и го лепи на стъклото.
              Subaru Impreza WRX STI 350 hp-me4tiii
              Alfa Romeo 164 Twin Spark super 2.0 148 hp 1995
              Fiat Punto 1.1 1994

Comment

Working...
              X