Колеги, Пунтото ми се поти яко...Колата е 1997г., доколкото знам няма филтър на купето. Питам за конкретно практическо решение, не на теория. Ясно е, че има проблем с циркулацията.
Известие
Collapse
No announcement yet.
пунто
Collapse
X
-
Конкретно питай във Фиат форума за пунтото.
Ако ще трябва да теглим локуми, ще ги теглим, ама колко ще има ползва ти ще разбереш само.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
-
Първоначално публикувано от georgi_pg Покажи съобщениеКолеги, и аз като част от хората тук наред с алфата съм горд собственик и на пунто. От известно време същото това пунто се поти яко, стъклата... Няма филтър на купето доколкото знам. Ясно е, че има проблем с циркулацията, питам за конкретно практическо решение, за да не разглобявам наред.
Ако е клапата я отвори и изключи буксата на моторчето което я управлява.Last edited by lordliness; d.m.y г., 22:10.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Щом се поти яко погледни дали потта е мазна,ако е така радиаторчето на парното е дало фира,ако не е колегите са казали по-горе.Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex...Bye my come dream...
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"
Comment
-
При моето пунто беше същото, стъклото се маже постоянно, спукано радиаторче, а течността не я усещаш, то само сълзи и изпарява антифриза и го лепи на стъклото.
Comment
Comment