Известие

Collapse
No announcement yet.

Grande punto

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Grande punto

Огледал съм се във 1.9дизел, 130 коне
    с кожа панорамен таван и мулти волан...
    някъкви препоръки какво да гледам ?
    не е алфа... за което наистина съжалявам ама.... 156/ГТ с тва окачване...
    На кратко търся мнение за проблеми(вероятни) и проблемни елементи.
    Всяко мнение е от помощ.

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
    Огледал съм се във 1.9дизел, 130 коне
    с кожа панорамен таван и мулти волан...
    някъкви препоръки какво да гледам ?
    не е алфа... за което наистина съжалявам ама.... 156/ГТ с тва окачване...
    На кратко търся мнение за проблеми(вероятни) и проблемни елементи.
    Всяко мнение е от помощ.
    Няма какво толко да му гледаш. Колкото по-запазено, толко по добре. 8v., здравио мотор, фронт маунт кулер, големи дюзи, големио съединител, надуваш колко може фабричната турбинка, караш и се возиш
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

За запазена да това 100% нещо под 100к км.
      Понеделник ако си там ще говорим

Comment

За запазена да това 100% нещо под 100к км.
        Понеделник ако си там ще говорим
        Цветарко,гледай за светещи лампе,имат проблеми с гривната на волана,но се сменя цялата с лостовете и хич не е евтина,провери дали климатроника работи като хората,всички клапи дали работят,демек да духа където си му казал.Износените волан и топка са нещо нормално за ГП,дори на екземпляри под 100К,така че това не трябва да ти е критерии.
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

За материалите вътре ясно
          А тея гривни не може ли да се байпаснат ?
          и скъпо колко скъпо ... щото не се сменя всеки ден надявам се. Има ли значение дали е с врътки или с копчета климатроника ?
          И що цветарко ?

Comment

Нема да се плашиш!!!Ремонтният комплект на управлението на клапите /пластмасовите боклуци/ на климатроника е 35-40лв.Проблема е , че за да ги смениш всичките трябва да се сваля таблото и всъщност то е скъпото ако не се справиш сам.Боли ,ама само първия път, като при всеки първи път.!От пишещите по-горе може и да те научат на някои тарикатлъци и да минеш метър.
            Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

За материалите вътре ясно
              А тея гривни не може ли да се байпаснат ?
              и скъпо колко скъпо ... щото не се сменя всеки ден надявам се. Има ли значение дали е с врътки или с копчета климатроника ?
              И що цветарко ?
              Може,ако се лишиш от бутоните на волана или шофьорския еърбег.........ако е с врътки е обикновен климатик ( по безпроблемен) ако е с копчета и дисплей ще има ядове.Що цветарка ли,ами щот си цветарка .........

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Тия от Фиат не се научиха да правят моторчета за парното.
                Наистина всеки 2-ри Фиат сигурно има проблем с тия клапи. Много дразнещо.
                Може би само на Крома с дигиталния климатик е по-добре, защото решиха да пробват с малко по-различни моторчета, та ще се преориентират от къде духа вятъра.
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                  Тия от Фиат не се научиха да правят моторчета за парното.
                  Наистина всеки 2-ри Фиат сигурно има проблем с тия клапи. Много дразнещо.
                  Може би само на Крома с дигиталния климатик е по-добре, защото решиха да пробват с малко по-различни моторчета, та ще се преориентират от къде духа вятъра.
                  Абе има някаква избирателност,защото първите 159-ки нямат ядове,но 3-та серия например,купувана нова тук,рано рано се сбънгьосаха

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                    Може,ако се лишиш от бутоните на волана или шофьорския еърбег.........ако е с врътки е обикновен климатик ( по безпроблемен) ако е с копчета и дисплей ще има ядове.Що цветарка ли,ами щот си цветарка .........
                    Аха, Първо мислех да ти отговоря както трябва! Ама ми стана интересно защо ме обиждаш ?
                    В смисъл нещо засегнал ли съм те ? Понеже даването на определения на хора, които НЕ са те обиждали и са клиенти на фирмата за която работиш е меко казано зле ! Очаквам отговора ти защо аз съм цветарка а ти примерно не си ?!
                    Last edited by _power_; d.m.y г., 13:18.

Comment

Аха, Първо мислех да ти отговоря както трябва! Ама ми стана интересно защо ме обиждаш ?
                      В смисъл нещо засегнал ли съм те ? Понеже даването на определения на хора, които НЕ са те обиждали и са клиенти на фирмата за която работиш е меко казано зле ! Очаквам отговора ти защо аз съм цветарка а ти примерно не си ?!
                      Мноооого си обидчив бре съседе,,,,,,,,,,всичко е на майтап,що трябва да се засягаш само не знам.Ако искаш нещо по-конкретно да ме питаш,имаш ми телефона,мисля че досега съм бил супер коректен към теб....................

Ако искаш да си поговорим за ГП,също може да ми звъннеш.

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                        Мноооого си обидчив бре съседе,,,,,,,,,,всичко е на майтап,що трябва да се засягаш само не знам.Ако искаш нещо по-конкретно да ме питаш,имаш ми телефона,мисля че досега съм бил супер коректен към теб....................

Ако искаш да си поговорим за ГП,също може да ми звъннеш.
                        Разбрахме се пунто ще обсъдим като намеря точния егземпляр за мен.

Comment

Разбрахме се пунто ще обсъдим като намеря точния егземпляр за мен.
                          То имаше хубаво,ама се сети късно,Стефан от Пз продаде неговото за 5200,а беше уникално-със соларен таван и секви изгъзици.

Comment

Tърси се червено с кожа, мулти волан, и панорамен покрив.
                            Без забележки и под 100к км.

Comment

Tърси се червено с кожа, мулти волан, и панорамен покрив.
                              Без забележки и под 100к км.
                              А бе реших да видя в Европа към този момент колко такива екземпляра има и не намерих нито един с твоите изисквания. Това от 4908 ГП-та според най-големия сайт в Европа за тая работа.
                              Last edited by BO; d.m.y г., 17:07.
                              A20DTH ЖТД ама не баш
                              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Working...
                              X