Известие

Collapse
No announcement yet.

Grande punto

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

да .. има 2 червени в Пловдив, почти като моето са .. с леки липси откъм екстри .. и двете се продават от над 1 година вече

оранджовото е като на Милена квото имаше навремето .. имам предвид като цвет
    Alfa Romeo JTD - powered by 140 Монтански бизоня

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
      Чесно казано, предпочитам най много ремапче ... просто държа да мога да я продам след 2-3 години а не да се гледа на нея като на правеняк.
      Вариант са ми и 1.4т. бензин но пък не са с 6 скорости и като цяло са по спортувани.
      Сега се започва купона по търсене гледане пробване...
      Баси как мразя тоя процес... всяко мое търсене на кола отнема поне 2-3 -4 месеца
      Има и 1.4 с шест скорости

само, че требва да се бръкнеш с 12-15 бона

есссе ... есссеееее

те такова :

Click image for larger version

Name:	Front_Small.jpg
Views:	1
Size:	101.7 Килобайта
ID:	2341095

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
        Добре де 5500,обърках се уеко,ама така или иначе я няма вече,макар че преди месец като рових за коли,мисля че попаднах на нея,ама не съм сигурен.Обявата беше от едно пловдивско село и цената беше 6600 лв.

Eто го,ама не е твойто брат.

http://www.cars.bg/c734912

Дани виж тук какъв лъскач има

http://www.cars.bg/c990528

Оранжевото мен по ме кефи от червеното !!!!

http://www.cars.bg/c1024442
        Oранж-а е точно каквото търся... с изключение на цвета.
        Ако бях на 20 му се мятах директно без да мисля.
        Вярввам че ще се появи мойто, и на цената която съм си определил просто 8к е множко за мен с оглед, последващото обсужване смяна на табели и т.н. + каско ще стъпи на близо 10к .. е за 10к няма да взема Пунто.
        А колата колкото повече я гледам толкова повече ми харесва.

---------- Post added at 17:52 ---------- Previous post was at 17:51 ----------

Първоначално публикувано от DiStefan0 Покажи съобщение
        Има и 1.4 с шест скорости

само, че требва да се бръкнеш с 12-15 бона

есссе ... есссеееее

те такова :

[ATTACH]142048[/ATTACH]
        Мдаам, МИ ЛАЙКИ

Comment

Междудругото на феста имаше още едно такова като мойто .. май е на Шокса по спомени .. и е синьо .. бая е интересен цвета .. сега като се замисла ако беше 1-2 тона по-светло щеше да е некъв уникат.

Comment

Синя кола съм имал ..и то наистина интересно син металик..бяла 3 броя сребристи и 2 червени.
            Ако искам здрав цвят то сребристия е най добър и за мръсотия и за външни условия.
            Мурджев ...са кво ми вкара в главата оранжево

Comment

Една интересна подробност направила ми впечатление. Пунто убаво дизелово струва колко Алфа от същата година или поне се доближава до нея И то говорим за коли произведени от 2000та година насам
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

Не схванах какво искаш да кажеш .. чесно казано

Comment

Не схванах какво искаш да кажеш .. чесно казано
                  Ами че Фиат Пунто струва колкото Алфа 156 да речем, еднакви години на производство.
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

Тва го помислих... ама да не се изказвам неподготвен...
                    Ама все пак пунто топ ъф дъ рейндж ... иначе си е по евтина. Ще си направя труда да видя разликата като нови в %-ти

Comment

Синя кола съм имал ..и то наистина интересно син металик..бяла 3 броя сребристи и 2 червени.
                      Ако искам здрав цвят то сребристия е най добър и за мръсотия и за външни условия.
                      Мурджев ...са кво ми вкара в главата оранжево
                      Перфектно е оранжевото,скачай направо
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Мое е синьото да. По-скоро на жена ми де. Както ти търсиш с кожа, люк, двузоновия и дори има парктроник, който е с по-прибрани и малки датчици от на Giuetta, което е странно за Алфата де.

От половин година му търся други джанти, че тия малеят. Иначе sky roof-а има един минус. Щората е на дупки и дори и да е затъмнено стъклото през дните с ярко слънце пак влиза светлината вътре.

След 2 месеца ще стане година от както го карам и нямам никакви оплаквания. Единственото лошо е, че в последната година им паднаха цените, но в крайна сметка това си е италианка. Както писаха и другите обаче двата проблема, които трудно се избягват е лентовия кабел и релето на парното. Ако е с климатроник релето е 180лв, ако е с врътки и еднозонов релето е 16лв. Лентовия кабел май беше около 300лв нов. От него зависят мигачи, клаксон, мултиволан и фарове и чистачки.

PS Ако се купува кола със sky roof задължително с каско, защото цената при евентуално счупване не е хубава. Така изглеждаше като я взимах. Седя точно 2 часа на цена 6000лв, изчезна, тоя ме лъга, че я е продал. После я беше регистрирал, обслужил и пуснал на 7000лв. Най-накрая след като я платих вече ми обясни, че за 1 час са му звъняли 6 човека и той затова я е регистрирал и пуснал на повече пари.
                        Attached Files
                        Last edited by ShoxXx; d.m.y г., 22:57.
                        www.facebook.com/workshox

Comment

Супер изглежда! А за светлината през тавана има решение фолио и няма да свети аз панорамни покриви не харесвам ама този се отваря и това ме привлича.
                          Гледам коли само пълни стоковици дори и джантите не трябва да са сменяни.
                          Оранжа дето с Мурджев дъвчим е точно това което искам но ми е извън бюджета пък и тотал ще стъпи към 10к което за пунто сърце не ми дава

Comment

Ако е на тези километри и всичко по него е така, както е описано и изглежда на снимките, то си заслужава при всяко положение. Минус е само че е бензин.
                            www.facebook.com/workshox

Comment

Working...
                            X