Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов адрес на ФИАТ форума - www.fiat-bg.org

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нов адрес на ФИАТ форума - www.fiat-bg.org

Това е новият адрес на форума на Клуб ФИАТ България.

http://www.fiat-bg.org (Сайт)
    http://www.fiat-bg.org/forum (Форум)

ВАЖНО: Не влизайте на адрес www.fiat-bg.com. Форумът там се ръководи от Big Brother. След 6 месеца може пак да изпадне в някакво състояние и да го шитне за 3-ти път. Тогава всичките Ви писания и мнения ще отидат по дяволите. Същият този човек, направи поразия на 3 форума тази вечер!

Всички потребители от стария fiat-bg.com ще посещават fiat-bg.org ...

Добре дошли отново!

а знае ли се кой е причинил това и защо ???????
    ALFA ROMEO 156 2.0 T.S.
    AR 32301
    LANCIA Y 1.2 16v 86++HP
    176B9.000

Comment

Разбира се ... Купидон!
      А защо ... това е една много дълга тема ...

Comment

Аз не мога да отворя нито една от двете страници
        00' Alfa Romeo 156 2.4 JTD 136 к.с.
        97' Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 к.с.
        ex. 95' Alfa Romeo 155 2.0 TS 150 к.с.; 97' Alfa Romeo 146 1.4 TS 103 к.с.; 95' FIAT TIPO "Mania" 1.6 i.e. 75 к.с.

Comment

Работи се по сървъра още ...

Comment

това изцяло нов форум ли ще бъде или със старите мнения И как стоят нещата с никовете - рег наново
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
            Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
            Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Всичко ще си е по старому!

Comment

Първоначално публикувано от Deathbringer
                Fiat Brava 1.6 Много Корава :P

Comment

Първоначално публикувано от Ganchev
                  Първоначално публикувано от Deathbringer
                  Оправят го в момента. Скоро ще бъде наред

Comment

днес работи обаче новите мнения ги няма от 25.03
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                    Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                    Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

А темата на pugsy "Има ли проблем с форума" от раздел "Общи приказки", в служебната част ли е преместена, защото не я виждам, пък точно беше започнала да става вълнуваща
                      sigpic

Comment

Значи да внесем малко яснота по въпроса.

Както е написал колегата wweb Истинският Фиат форум е с нов адрес.

http://www.fiat-bg.org/forum/index.php

100% гарантирано митку фрии.

Иначе в петък митеу бастардиса базата на форума на Фиат а после и самият сървър. За щастие има пресен архив така че загубите са минимални.
                        Ако на някой му се чете освен в новият форум и тук има 2 теми по въпроса: http://www.lancia-bg.com/forum/viewforum.php?f=9

Сега и двата форума работят паралелно, като форума на митету позва този адрес : http://www.fiat-bg.com/forum/index.php

Mоят съвет към всички колеги е да седят по - надалече от този псевдо форум. Аз бях баннат от там без да наруша нито едно правило на форума, само за това че бях написал адреса на новият форум във две мой мнения. Т.е диктатурчето пак се е развихрило.

Предполагам ще мине известно време преди потребитеите да изоставят митету- форума, там има тотална цензура ето какво става с потребителите който дръзват да споменат еретичният нов форум -

http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic. ... sc&start=0

Така че ще завърша с една молба колеги. Нека всеки който е регистриран да влезе и да пусне едно мнение с линк към новият форум и да си го сложи в подписа( митету ще банва наред ама за всеки бан който сложи все някой незапознат все още потребител ще има време да научи истината) а и не може да банне всички, също така не е толкова бърз. Който не се е регистрирал да го направи.
                        Аидеееееее на промоцията.
                        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Сагата в Фиат форума е като латиноамерикански сериал, вече продължава втора година...
                          sigpic
                          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                            Сагата в Фиат форума е като латиноамерикански сериал, вече продължава втора година...
                            Мисля, че вече нещата ще се променят в новия форум.

Comment

Първоначално публикувано от fiat 127
                              Първоначално публикувано от KGB
                              Мисля, че вече нещата ще се променят в новия форум.
                              Надявам се....аз там не съм влизал от много време....Ма като гледам Митето май си търси белята
                              sigpic
                              Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                              " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                              "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Working...
                              X