Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво стана с фиат форума?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Само при мен ли днес има проблем?

Не мога да вляза във Фиат форума...опитах няколко пъти.Днес по обяд всичко беше ОК, но сега не ме пуска.

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

Накратко в момента
      Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Too many connections in /usr/local/www/data-dist/forum/db/mysql4.php on line 48
      Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /usr/local/www/data-dist/forum/db/mysql4.php on line 330
      Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /usr/local/www/data-dist/forum/db/mysql4.php on line 331
      phpBB : Critical Error

Could not connect to the database
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Аз от няколко дена не мога да влезна
        --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
        sigpic

Comment

форума вече си работи
          FIAT TIPO 2.0i.e.
          www.stzcarfans.com/forum

Comment

Абе какво стана с тоя форум ,нещо диктаторския режим ли се завърна Не може да слагаш снимки на колата ти ,usebars и други разни забрани ,а къде отиде времето когато с кеф можеше да напсуваш някого (последното в кръга на шегата )
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
            Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
            Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA
              Абе какво стана с тоя форум ,нещо диктаторския режим ли се завърна Не може да слагаш снимки на колата ти ,usebars и други разни забрани ,а къде отиде времето когато с кеф можеше да напсуваш някого (последното в кръга на шегата )
              Не, просто се въведоха правила срещо огромните и дразнещи подписи, покрай тях и някои по-скромни го отнесоха. Споко
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

форум

пак се изгуби форума
                не платен да е ами извън земен да е като има хора кадето не разбират
                а пипат там кадето не име работата
                така ще е
                РЕКЛАМАТА В ПОДПИСИТЕ Е ЗАБРАНЕНА!

Comment

пипни ти,поне да се скапе тотално !!!!

Comment

Първоначално публикувано от pugsy
                    пипни ти,поне да се скапе тотатално !!!!

ALFA ROMEO 146 1.9JTD
                    Fiat Punto 1.9JTD

Comment

форум

аз имам-поддържам 3 форума и досега не са се скапали а не разбирам толкова от РС
                      РЕКЛАМАТА В ПОДПИСИТЕ Е ЗАБРАНЕНА!

Comment

Еййй тоя форум цял ден само номера ту работу, ту не. Е*си и досадната работа тъкмо напиша нещо и прекъсне , и така цели 3 пъти. Кво става и при вас ли е така?
                        Alfa Romeo 166 2,4 JTD

Comment

Всъщност примене и толкоз няма прецака ми се нощната смяна умрях от скука. Добре че ми се обади един с проблем та му опраих компа иначе да сам се побаркал до сега.

Comment

Re: форум

Първоначално публикувано от kluchar
                            аз имам-поддържам 3 форума и досега не са се скапали а не разбирам толкова от РС
                            Ако работят като логическата ти мисъл и правописа, направо не ги виждам ...

Comment

Относно форума ... нищо не зависи нито от мен, нито от някои от другите админи или модове. Като се скапва хоста и Господ да е няма да работи ...

Просто трябва да сменим хостинг фирмата, ама за всичко трябват пари!

Comment

Айде мен ме бройте вътре с 20 кинта за благото на Фиат форума.
                                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                                X