Известие

Collapse
No announcement yet.

Новият Типо

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от harpiata Покажи съобщение
    Откога са разрешили газовата за този мотор?Със съпругата ми тествахме същата конфигурация,останахме доволни.Но на въпроса за газова казаха за БГ единствено на 1.4 16 95кс
    Предложиха ми оферта и за 1.6 на газ. Може и да не е много в час продавача, но каза, че няма никакъв проблем и за 1.4 и за 1.6. Вече за 1.4турбо не знам.
    Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
    Opel Astra J
    ex:
    Alfa Romeo 164 2.5TD
    Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
    Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
      Предложиха ми оферта и за 1.6 на газ. Може и да не е много в час продавача, но каза, че няма никакъв проблем и за 1.4 и за 1.6. Вече за 1.4турбо не знам.
      Накрая тая газова да не се окаже "фабрична" ама монтирана във фабриката на ЕТ Газ транс?
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

В бургаския клон ги карат в един сервиз,не му помня името.Ланди Ренцо слагат с пълначка при бензиновата капачка-1800 пари.Хубавото е,че и тя може да се включи в лизинга,както и стелки или на кой каквото му потрябва от аксесоарите.

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
          Накрая тая газова да не се окаже "фабрична" ама монтирана във фабриката на ЕТ Газ транс?
          Естествено, че е такава. Да не мислиш , че на турчолята им се занимава с монтаж на газова. То една есктра да си поръчаш извън пакета трябва да чакаш месец щото се водела поръчкова кола , за газова от завода да не говорим.
          Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
          Opel Astra J
          ex:
          Alfa Romeo 164 2.5TD
          Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
          Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Много си е хубава колата!Мое да пуснат и версия Гранд Туризмо,КАТО НА старото типо-Седичи

Comment

Благодаря на всички изказали мнение и както е казал Хенри Форд най-добрата кола е новата

Comment

Първоначално публикувано от ivopifeca Покажи съобщение
                Много си е хубава колата!Мое да пуснат и версия Гранд Туризмо,КАТО НА старото типо-Седичи
                Е то новото Типо във всички варианти е "Седичи".
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Разбира се,че няма да има с по 2 клапана,ама си е друго,навремето,като се кажеше СЕДИЧИ!

Comment

Working...
                  X