Известие

Collapse
No announcement yet.

да съм точен

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• да съм точен

понеже сте заключили темата с дедрата.първо да се извиня на всички-в никакъв случай не съм искал някой да не си продава колата : ми продавайте ги!!!!-само че винаги се питам защо като са супер изправни и са давани толкова пари по тях та да бъдат в час се подаряват вместо продават-ми то само мита и докарване + цената на колата /ако не ти е подарък/ ще ударят цената която се иска.нямаше да пиша нищо по въпроса но нещо ме подразни с това затваряне на темата.
    иначе бих се извинил на момичето-може би сте прави че нетрябва да се пише това: .но все пак живеем в свободна страна..... останалото го знаете.
    р.с.аз също обожавам италианките и карам такава.затварям си устата

Никой не ти се е кара колега просто форума има правила това не е чат да си пишеш каквото искаш а и наистина обявата май вече не е актуална и напиши в подписа каква кола караш
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

да прави сте.знам че не е чат.и съм чел правилата!да уточня това.извиних се.да ще напиша какво карам.

Comment

Re: да съм точен

Първоначално публикувано от tonyboy1
        само че винаги се питам защо като са супер изправни и са давани толкова пари по тях та да бъдат в час се подаряват вместо продават-ми то само мита и докарване + цената на колата /ако не ти е подарък/ ще ударят цената която се иска.
        само един коментар по това, прав си, НО само в случай на кола "нов внос"... а в обявата никъде не се споменаваше да е такава

на въпроса ти, защо някой би я продал ако е изправна и е дал толкова пари по нея
        ами за да си купи по нова/по хубава
        и понеже знае пазара какъв е, слага цена, на която да може да я продаде ? не ти ли звучи логично/разумно

веднага пример, аз моята супер си я харесвам, и ако идеш в темата за 145, ще видиш що пара съм дал по нея
        7600 колата + поне още поне 6000 за няма две години ....
        е ако утре мога да си взема GTV 2000та година , как мислиш ?
        дали няма да я продам за 8 бона ... ? въпреки че ми е стъпила на 15 ?

та така...
        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

ами сигурно си прав за себе си.да искаш по нова- но 8 е половината почти на 15 бона.някак си е неоправдано.но да незабравя че стремежа за ново е във всеки и всичко.особено като имаш достатъчно пари че това да не те спре.успех с GTV 2000Г. ПОЖЕЛАВАМ НА ВСЕКИ.
          да заключим темата ама незнам как се прави

Comment

Working...
          X