Известие

Collapse
No announcement yet.

Малко инфо за Ланча Y 1,2

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Малко инфо за Ланча Y 1,2

Колеги, решил съм да взема на жена ми една малка количка и в момента ми предлагат Ланча Y с мотор 1,2. Колата е 1998г. с климатик и др. глезотии. Гледам, че има два мотора 1,2 като единия е 16V (80к.с.), а другия е 60к.с. незнам с кой е, ще разбере тия дни.
    Ще съм много благодарен, ако някой ме просветли повечко в този модел на Ланча И по-ясно как са им двигателите, ходовата част (сравнено с Пунто), разход, цени на части (не че има кой знае какво значение, ама все пак) и др. неща които се сетите
    sigpic

Що не питаш тия момчета:
    http://www.lancia-bg.com/forum/index...b9689925fe20a7
    Мисля, че трябва да са наясно.
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Comment

Re: Малко инфо за Ланча Y 1,2

Първоначално публикувано от Dodo 155
      Колеги, решил съм да взема на жена ми една малка количка и в момента ми предлагат Ланча Y с мотор 1,2. Колата е 1998г. с климатик и др. глезотии. Гледам, че има два мотора 1,2 като единия е 16V (80к.с.), а другия е 60к.с. незнам с кой е, ще разбере тия дни.
      Ще съм много благодарен, ако някой ме просветли повечко в този модел на Ланча И по-ясно как са им двигателите, ходовата част (сравнено с Пунто), разход, цени на части (не че има кой знае какво значение, ама все пак) и др. неща които се сетите
      Ами всичко и е почти пунто
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Благодаря и на двамата
        Май жената ще намаже
        sigpic

Comment

Я виж тук

http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopic_8494_0.html

Comment

Първоначално публикувано от _Жоро_
            Колега темата е на 2 години Додо много отдавна купи кола
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
            X