Известие

Collapse
No announcement yet.

Ланча Дедра Интеграле - инфо?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ланча Дедра Интеграле - инфо?

Колеги някой може ли да сподели впечатления за Ланча Дедра Интеграле???

Ще бъда благодарен!

Като цени за части си е леко скъпича един съединител ти е 650лв във вантотрайд.За разхода зависи колко ти е тежак кракът и на колко бара ти е турбото иначе от 12 до 20 газ за извън градско с 160км/ч 9 на 100км Като здравина от както я имаме близо 4 години само един път сме правили предницата.Доста стабилна е по завойте. Недостатак й е че е ниска и трудно се качва по бордюрите.
    Lancia Dedra Integrale

Comment

А

газовото вие ли го слагахте или е заводско, щот газово с турбина е малко по-сложна работа. Някакви ядове поради тая причина?

Comment

баща ми я слагали преди 3 години само знам че е без изпарител и излеза към 1000лв някъде
        Lancia Dedra Integrale

Comment

Е ква е тая газ без изпарител
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

ми не я знам някъква Руска е. Преди това беше тази която е на Алфата ми но като изкючише от скорост гаснеше
            Lancia Dedra Integrale

Comment

ето снимка да видиш че няма
              Lancia Dedra Integrale

Comment

Това е ГИГ 3 DL ако не се лъжа, действително няма изпарител а някаква електрически отопляема тръбичка, системата обаче се регулира само с компютър, мисля че намаше начин за настройка само с газанализатор, другото което знам за системата е че е малко като комън рейл - обща рейка под налягане а електронния блок решава кой инжектор да пръсне.
                Колега къде са монтирани инжекторите, щото съм вижадал такива завити направо на смукателния колектор на 2 см. от главата
                Mitsubishi Outlander
                Mitsubishi Space Star
                Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Mury_alfata
                  Е ква е тая газ без изпарител
                  Това е ГИГ 3 - руски газов инжекцион
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                    Това е ГИГ 3 DL ако не се лъжа, действително няма изпарител а някаква електрически отопляема тръбичка, системата обаче се регулира само с компютър, мисля че намаше начин за настройка само с газанализатор, другото което знам за системата е че е малко като комън рейл - обща рейка под налягане а електронния блок решава кой инжектор да пръсне.
                    Колега къде са монтирани инжекторите, щото съм вижадал такива завити направо на смукателния колектор на 2 см. от главата
                    Специално този модел, може да се дорегулира в малки граници от ключа за превключване. Има две малки врътки от които се прави някаква настройка, но същинската е на РС

Инжекторите на всички газови инжекциони се монтират на интейка, максимално близо да цилиндъра

Монтажа го прави само един човек в БГ (за сега) и се намира в кв.Орландовци в София
                    sigpic

Comment

Аха и се казва инж. Дойновски, но вече ги слагат и в Горна Оряховица и Стара Загора
                      Mitsubishi Outlander
                      Mitsubishi Space Star
                      Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155
                        Специално този модел, може да се дорегулира в малки граници от ключа за превключване. Има две малки врътки от които се прави някаква настройка, но същинската е на РС

Инжекторите на всички газови инжекциони се монтират на интейка, максимално близо да цилиндъра

Монтажа го прави само един човек в БГ (за сега) и се намира в кв.Орландовци в София
                        Мда, така е, на Капата, дето ще я взимам газовия инжекцион е същия, ама заради 5-те цилиндра е била по-скъпа уредбата, около 1400 лв.

Прилича на комън-рейл, една дълга и дебела месингова тръба с некви вентили, от нея излизат 5 тънки маркучета, който са завинтени на смукателния колектор близо до бензиновите инжектори.

Капата върви като щура с тва руско изобретение, направо не е истина, изобщо не се усеща, че работи на газ, според предишния собственик, пилот и борден инженер, горяла даже около 0,5-1 л по-малко отколкото на бензин.

Има си некъв компютър самата уредба, има две малки врътки, с които сместа се регулира, когато се свърже с РС.

Без да е свързана с РС тия врътки не са активни, А и В пише на тях.
                        Volvo XC90 D5 '06
                        Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                        Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                        ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                        ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Аха и се казва инж. Дойновски, но вече ги слагат и в Горна Оряховица и Стара Загора
                          Не знаех, че вече монтират ГИГ-ове и в други градове
                          Много добре, сега ще има паднат цените и ще си ги позволяват повече хора
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155
                            Не знаех, че вече монтират ГИГ-ове и в други градове
                            Много добре, сега ще има паднат цените и ще си ги позволяват повече хора
                            Тцъ, още си искат илядо и двесте
                            Mitsubishi Outlander
                            Mitsubishi Space Star
                            Daihatsu Terios

Comment

Газов Инжекцион

Вижте тук

http://www.gigbg.com/
                              97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Working...
                              X