Известие

Collapse
No announcement yet.

Великите Lancia

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Великите Lancia

Здравейте, идеята ми е тук да изложим факти за величието на Lancia в миналото (и дано в бъдеще пак е така!).
    Пък и да обсъди напускането им на WRC, че това ми е дотса болна тема
    Факт е, че бяха класи над другите...дали се връщат основно към високия клас и зарязват спорта или просто им писна да са на върха

Вижте само това...ето там долу к'во пише...обърнете внимание на годините...МАЛИИИИИ
    http://lanciamontecarlo.net/Montecarlo/monte_turbo.html

или ЕДИНСТВЕНАТА КОЛА БИЛА 5 ПОРЕДНИ ГОДИНИ ШАМПИОНКА-Lancia Delta...модела S4

ВЕЛИКИ!

http://www.ne.jp/asahi/montecarlo-x1/20 ... alley.html
    http://www.homepages.hetnet.nl/~scorpion037/
    Doscovery казаха, че 40% от нововъведенията в автомобилостроенето са на Lancia!
    дано не си пиша сам де

Comment

Рали шампионата го напуснаха заради Ферари и Формула 1....Фиат не можеха а си позволят и двете неща, чисто и проста станаха прекалено скъпи, а и искаха да са номер едно в Форумала. Както и стана...

За сега не се носят никакви слухове, че Ланча ще се завръщат в ралитата. За наше съжеление....

Лошото е, че всичко се решава от Фиат
      sigpic
      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Ама пък сега нямат никаква реклама Ланча
        П.С. Добре, че Алфите не са на ФИАТ

Comment

защо мислиш в грешна посока

Comment

как така в грешна посока?
            просто ми е тъпо, че всеки ми говори за някви Скайлайни и Хонди и щуротии...даже и за НЕМСКИ бегачки

Comment

в грешна посока че алфа не е на фиат имах предвид

Comment

Всичко без Ламборгини е собственост на ФИАТ....общо взето около 90% от Италянската икономика е собственост на Фиат
                sigpic
                Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

ам...значи съм се заблудил...'щото един тип с 75ца ми каза, че след 75ицата ФИАТ ги взима обаче "започва да ги влече към дъното" и те се отделили
                  Мисля, че ФИАТ имат само акции от Ферари, но не всичко...де да знам
                  н.з. де...не за ФИАТ иде реч
                  Просто ми е чудно 'що не се постегнат...(ФИАТ) и да качат Ланча във високия клас със реклама и по всички възможни начини...
                  веднъж говорих за това с един англичанин...каза, че няали пари...стига бе все едно Италия да няма пари
                  пък и това ще им докара пари!

Comment

Делта3

Здравейте. Ланча ще пусне на пазара делта 3.с нея вече би могло да се спори с другите марки във ВРЦ шампионата.Някой знае ли с какви двигатели са оборудвани нези автомобили.

Comment

ако питаш за WRC двигателите са 2 литра с турбо и мощност над 300 кс в зависимост от настройките за определеното рали
                      '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
                      '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Ами да ви кажа според мен нямат проблем да се наредят пак сред първите във WRC, но просто не са решили! И мен точно това ме дразни.
                        Чесно казано не знам нищо за Делта 3! Ако някой даде линк ще съм му благодарен!

Comment

Добре бе да му се не види ... с извинение
                          що па толкова го мразите тфа животно ФИАТ
                          сега имам предвид автомобилите
                          винаги са били с един или 2 класа под Алфа и Ланкиа
                          обаче са невероятно здрави машини примерно откъм мотор
                          имат си плюсове ... карал съм в близкото минало почти всички
                          модели на марката и не съм имал НИКАКВИ проблеми
                          Енчо може да ви каже същото
                          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Към 8.32

КЪМ 8.32
                            Абе пич, моля те стига си писал глупости!-АЛФА били отделно от ФИАТ щот ги дърпал надолу Добре е, че се ровиш из архивите да търсиш колко велики са били ЛАНЧА, ама вземи и прочети малко други неща, че да ти стане ясно, че АЛФА,ЛАНЧА,ФИАТ,ФЕРРАРИ и т.н. (т.е. цялото италянско автомобилостроене, без Ламборджини-те са собственост на АУДИ) са АБСОЛЮТНО ЕДНА И СЪЩА СОБСТВЕНОСТ И ВСИЧКО СЕ ДИКТУВА ОТ ЕДНО И СЪЩО МЯСТО, Т.Е. ОТ ФИАТ. Хората там отдавна са решили, че Фиат ще е народната кола, Алфа спортната, а Ланча луксозната. За Ферари не ми се говори . Относно WRC - може би това е най-хитрия ход на тия от ФИАТ, че го изоставиха нареме и се ориентираха към доста по-престижната и печеливша естествено F1, където както виждаш мачкат наред и правят рекорд след,рекорд. И още нещо - ако ПЕЖО и СИТРОЕН, както и СУБАРУ и МИЦУБИШИ и т.н. от WRC имаха възможност да участват в F1, вярвай ми отдавна щяха да са там...

Comment

...
                              Last edited by pooh; d.m.y г., 13:49.

Comment

Working...
                              X