If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eми това беше момчета сега е ерата на ФИАТ те искат да убият Ланчия и Алфа то вече на нищо не прилича тва.До сега карах италянски коли само защото бяха различни от другите но и те вече си заминаха станаха като Ауди ФВ и всички останали...
Eми това беше момчета сега е ерата на ФИАТ те искат да убият Ланчия и Алфа то вече на нищо не прилича тва.До сега карах италянски коли само защото бяха различни от другите но и те вече си заминаха станаха като Ауди ФВ и всички останали...
Всъщност това си е самоубийсвто, ако питаш мене, като видях "новия" Fiat Freemont и те по тая наклонена плоскост са тръгнали, така че целта не е да се убие Алфа или Ланчия и винаги ми е било глупаво това деление, просто това е бъдещето на вече не толкова чаровните ни италиянки !
Е нека си се продава, то това ли е целта "масовки" да де това е целта, но в тая кола няма нищо свое, което някой ще нарекат грозно, други уникално, точно като всеки пасат, туарег и т.н. И извода какъв е преориентираш се към марка запазила стила и чара си ... А и от Тесис-а ,до колкото знам, са произведени доста малко бройки !
Ами да де Тезиса е уникален ,различен,рядък - чиста ланча , ама не се продава има 4-5к бройки ако не ме лъже паметта . Няма пари за втори такъв тезис следователно - или закриваме марката или правим някаква масовка с която пак тестваме пазара.....
Всичко, което излезне от този "брак" ще се продава като крайслер в UK.
в UK да пробваш да продаваш ланча е самоубийство. британците харесват 300ц и другите американски истории. що фиат да не използват мрежата на крайслер и покрай това да шиткат ипсилон и делта.
американците пък искат европейски коли, ама не съвсем. хода е добре премерен. а и американския автомобилен дизайн е доста напред с материала така че....
На мен много ми харесват новите Ланчи,но аз съм си фен на Крайслер-особено 300Ц-само дето на предния модел му куцаха яко пластмасите и салона,а сега като е Ланча е години напред като качество.И от маркетингова гледна точка-това е единствения вариант да потръгнат нещата при Ланча и Крайслер,италянския дизайн да се отрази в лошия американски интериор,и готовите американски модели да се продават като Ланчи-аз лично не виждам нищо лошо-Алфа е Фиат,Сеат е VW,Ауди е VW,Ламборгини е Ауди-няма ли унификация на агрегати,модели,платформи,марките загиват.
Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Ето нещо което ..... вие ще решите как изглежда!
Ланчия Флавия Кабрио от март! http://www.speed-press.com/Lancia-Fl.../?pageId=20459
п.п. Видях на живо новата ланчия за жалост карах по магистралата с нея извесно време и неможах да я снимам ... на живо изглежда по добре от колкото на снимките (лично мнение)
Не е само смяна на емблеми,виж им интериора и после ще си говорим,предните модели на Крайслер бяха доста по-зле,а каквото и да си говорим,колите са хубави
Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Не е само смяна на емблеми,виж им интериора и после ще си говорим,предните модели на Крайслер бяха доста по-зле,а каквото и да си говорим,колите са хубави
Качеството, че се е подобрило е ясно, най-малкото Крайслера получи кожа Poltrona Frau и истинско дърво в интериора ама разликата е между новия и стария 300. Между новия 300 и Тема няма никаква разлика освен емблемите, ако не броим броните, които са различни не заради друго ами да отговарят на американския и европейския стандарт.
Не отричам, че ми харесва като автомобил ама не е Ланча.
В интерес на истината дизайна на 300 съвпада доста с този на старата Тема и много лесно с 2 фара, 2 стопа и 2 калника можеха да изградят индивидуален екстериор за Ланчата ама на...
Качеството, че се е подобрило е ясно, най-малкото Крайслера получи кожа Poltrona Frau и истинско дърво в интериора ама разлика е между новия и стария 300. Между новия 300 и Тема няма никаква разлика освен емблемите, ако не броим броните, които са различни не заради друго ами да отговарят на американския и европейския стандарт.
Не отричам, че ми харесва като автомобил ама не е Ланча.
В интерес на истината дизайна на 300 съвпада доста с този на старата Тема и много лесно с 2 фара, 2 стопа и 2 калника можеха да изградят индивидуален екстериор за Ланчата ама на...
много добре казано - колега ти не се ли подвизаваш в Ланча форума от има няма 7 години ?
Comment