If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Що бе Марков, да не би и ти да си бивш Дедраджия като Пинко, Коки...и моя милост
Не съм ама по едно време се зазяпвах по Либра ама това беше отдавна иначе доста ланчисти ги познавам покрай "Шефа" и брат му при тях си правех колите и четях из форума на Ланча - доста спретнато и колегиално место е.
Ланча страда от ФИАТ повече отколкото Алфа ... тази марка е уникална много е стара но напоследък е символ на мутробарока в изкуството, въпреки това ми харесват моделите им но не и тези префасонирани Крайслери - ужасни са - Ланча не заслужава това ...
В новият брой на Ауто Билд (08.03.2012)има интересна статия за връзката на новият прототип на Pininfarina (Cambino) и Ланчия с заглавие "Толкова красива може да е Ланчия"
Впечатление ми прави нехайството на Концерна майка!
В следващият брой ще бъде сравнена новата Тема с Ситроен С6, Ягуар XF и Рено Латитуб!
п.п. Приятно четене!
В новият брой на Ауто Билд (08.03.2012)има интересна статия за връзката на новият прототип на Pininfarina (Cambino) и Ланчия с заглавие "Толкова красива може да е Ланчия"
В следващият брой ще бъде сравнена новата Тема с Ситроен С6, Ягуар XF и Рено Латитуб!
п.п. Приятно четене!
Прекалено хубаво, за да бъде истина Камбиното да се превърне в Ланча.
А за Темата/300 има предимно положителни оценки от повечето автомобилни медии включително Top Gear.
Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT
ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa
п.п. Приятно четене!
ти продължавай да го четеш тоя боклук и ще те видя как след няколко месеца си продал Алфата и си взел Шкода
тва не е за четене - Ауто Билд дер Фрау е за имърджънси случаи, когато не достига тоалетна хартия а хората го правят и цветен, че и с картинки "Емека" ряпа да ядат
Comment