Известие

Collapse
No announcement yet.

НОВИТЕ Ланчии 2011

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
    много добре казано - колега ти не се ли подвизаваш в Ланча форума от има няма 7 години ?
    Младо яре съм още, само от 3 се подвизавам
    Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT

ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa

Comment

Първоначално публикувано от Peak1 Покажи съобщение
      Младо яре съм още, само от 3 се подвизавам
      ахаха ок щото и аз там чета та видях ти подписа и така
      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
        ахаха ок щото и аз там чета та видях ти подписа и така
        Що бе Марков, да не би и ти да си бивш Дедраджия като Пинко, Коки...и моя милост
        Giulietta 1,6 JTDm 2013
        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от Peak1 Покажи съобщение

Шееет,е така трябваше да изглеждат новите Ланчии

Красота
          146 Turbo

Comment

Няма как да изглеждат така като няма пари за Ланча.По-добре да има някакви модели отколкото да стане като със Сааб
            Alfa 155 1.7,1.8 ex
            Alfa 166 2.4 3 ex
            155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
              Няма как да изглеждат така като няма пари за Ланча.По-добре да има някакви модели отколкото да стане като със Сааб
              Kaто се замисля си е така колегаИмах Сааб уникални са но всички видяхме какво стана накрая
              Ти му викаш ела,то ти вика недей ела...

Comment

като няма,поне Алфите да ги правят такива,или нещо подобно....а не с тая нова опулена муцуна

Страшно ми допадат тия дизайнерски картинки
                146 Turbo

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                  Що бе Марков, да не би и ти да си бивш Дедраджия като Пинко, Коки...и моя милост
                  Не съм ама по едно време се зазяпвах по Либра ама това беше отдавна иначе доста ланчисти ги познавам покрай "Шефа" и брат му при тях си правех колите и четях из форума на Ланча - доста спретнато и колегиално место е.
                  Ланча страда от ФИАТ повече отколкото Алфа ... тази марка е уникална много е стара но напоследък е символ на мутробарока в изкуството, въпреки това ми харесват моделите им но не и тези префасонирани Крайслери - ужасни са - Ланча не заслужава това ...
                  Last edited by nightroller; d.m.y г., 00:52.
                  Tormentvm In Dvm Demens

Comment

В новият брой на Ауто Билд (08.03.2012)има интересна статия за връзката на новият прототип на Pininfarina (Cambino) и Ланчия с заглавие "Толкова красива може да е Ланчия"
                    Впечатление ми прави нехайството на Концерна майка!
                    В следващият брой ще бъде сравнена новата Тема с Ситроен С6, Ягуар XF и Рено Латитуб!
                    п.п. Приятно четене!
                    Избери Твоят ... SOUND
                    https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

Първоначално публикувано от HACCP Покажи съобщение
                      В новият брой на Ауто Билд (08.03.2012)има интересна статия за връзката на новият прототип на Pininfarina (Cambino) и Ланчия с заглавие "Толкова красива може да е Ланчия"
                      В следващият брой ще бъде сравнена новата Тема с Ситроен С6, Ягуар XF и Рено Латитуб!
                      п.п. Приятно четене!
                      Прекалено хубаво, за да бъде истина Камбиното да се превърне в Ланча.

А за Темата/300 има предимно положителни оценки от повечето автомобилни медии включително Top Gear.
                      Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT

ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa

Comment

Вчера видях една нова Тема,с италиянска регистрация-кафява с огромни джанти-страшно красива е
                        Alfa 155 1.7,1.8 ex
                        Alfa 166 2.4 3 ex
                        155 1.8 MY 95 sport

Comment

Вчера видях една нова Тема,с италиянска регистрация-кафява с огромни джанти-страшно красива е
                          http://www.cars.bg/u603031 Ако имаш 100 000 лв. е твоя
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

За таа гнус тряя на мен да ми дадът 100 000 да я взема
                            2011 Giulietta MA-ex
                            1995 155 1.8 TS 8V
                            2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Първоначално публикувано от wrc Покажи съобщение
                              За таа гнус тряя на мен да ми дадът 100 000 да я взема
                              мхм... колкото и да пише че е ланча, във всяко отношение е крайслер 300ц отвън... че май и отвътре.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                                мхм... колкото и да пише че е ланча, във всяко отношение е крайслер 300ц отвън... че май и отвътре.
                                отвсякъде е пълно крайслерско дърво, чудя се дали я продават и със HEMI

---------- Post added at 00:03 ---------- Previous post was at 00:00 ----------

Първоначално публикувано от HACCP Покажи съобщение
                                п.п. Приятно четене!
                                ти продължавай да го четеш тоя боклук и ще те видя как след няколко месеца си продал Алфата и си взел Шкода
                                тва не е за четене - Ауто Билд дер Фрау е за имърджънси случаи, когато не достига тоалетна хартия а хората го правят и цветен, че и с картинки "Емека" ряпа да ядат
                                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Working...
                                X