Известие

Collapse
No announcement yet.

Баща ми е влюбен

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Баща ми е влюбен

Накратко баща ми се е побъркал по Ланчия Делта 3 2007г + . Гледа обяви вече сериозно го обмисля като покупка .
    Не намерих много потребителски отзиви в Ланчия и Фиат форумите . Та изникват няколко бързи въпроса :
    -как като цяло би се справила с Бг действителността от към пътища . Здраво ли е окачването или е като на 156 ?
    - 1,6 JTD 120 кончета що за двигател е ? Надежден ли е колкото тоя на моята печка ?
    - някакъв друг фрапантен недостатък на модела

Благодаря предварително за вашите отзиви
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
    sigpic

Платформата и окачване е някаква модификация над Стило , Браво 2(предшественик на Жулиета) , демек като здравина за нашите пътища е по добре от 156.

За мотора нямам идея(ама талянците комън рейла долу горе го умеят)

Ама тая кола не се пазари с такива назадничеви помисли!
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Моторът си е познатият 1.9 JTD 16V от всички италианки, но с редуцирана кубатура на 1.6 литра. По-малката кубатура е докарана с по-къс ход на коляновият вал и това е всичко. Та спокойно, моторът е добре познат, има части за него на същите цени като на 1.9, та мотора си е хубав.
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
        Накратко баща ми се е побъркал по Ланчия Делта 3 2007г + . Гледа обяви вече сериозно го обмисля като покупка .
        Не намерих много потребителски отзиви в Ланчия и Фиат форумите . Та изникват няколко бързи въпроса :
        -как като цяло би се справила с Бг действителността от към пътища . Здраво ли е окачването или е като на 156 ?
        - 1,6 JTD 120 кончета що за двигател е ? Надежден ли е колкото тоя на моята печка ?
        - някакъв друг фрапантен недостатък на модела

Благодаря предварително за вашите отзиви
        Колата е супер елегантна и като цяло добра (за баща ти де аз примерно не бих си купил) Малко и е претенциозен външния вид, но това за мен е по-скоро хубаво, като застане до някоe грозно Е36 прилича на бижу. Карал съм я преди години още като излезе модела с 1,4 турбо мотор, но и 1,6JTD според мен и е перфектен а и само ще мирише нафтата Музиката и салона са разкошни. Окачването като возия е като на всички по-нови коли - средно гадно
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Аз имам приятел с Делта вече 4-а година я кара,никакви ядове,ама никакви,колата е вече на 100 000 км. само масло и бензин/тя е 1.4 ТБ/ Иначе като цяло е много яка,особено както каза Ицо интериора/ма те по принцип Ланча винаги са били нумеру уно в интериорите от трите италиански марки/
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
            ...Ама тая кола не се пазари с такива назадничеви помисли!
            Как може да има такава красота и марката да е пред фалит... Ей, тия жълтите събориха всичко по белия свят с техните дараци по за 15-17000 лв.
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Колега, с който работим заедно имаше такава и я подари на тъста си, защото си купи някакво Ренде - все още съжалява затова и винаги споменава за здравината и непретенциозната подръжка на тази кола.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Нищо лично,но Ланчиа винаги са ме дразнели с типичното си пенсионерско излъчване,като стана
                на 50 календара,дай Боже,може би ще се метна на
                една такава...
                THERE IS NO EASY WAY OUT.SLY IS AWESOME GUY-
                http://www.youtube.com/watch?v=MwPb7...eature=related

Comment

Първоначално публикувано от Murderer Покажи съобщение
                  Нищо лично,но Ланчиа винаги са ме дразнели с типичното си пенсионерско излъчване,като стана
                  на 50 календара,дай Боже,може би ще се метна на
                  една такава...
                  Я разкажи за пенсионерското излъчване на Делта Интеграле,Стратос,Бета Монте Карло,037 да продължавам ли ???????????????

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                    Я разкажи за пенсионерското излъчване на Делта Интеграле,Стратос,Бета Монте Карло,037 да продължавам ли ???????????????
                    Бета Купе, Фулвиа, Делта 2 HPE, Дедра Интеграле, Тема 8.32 и други пенсионерски има с много пенсионерски има, много от тях с пенсионерски титли в моторспорта.....
                    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Лично на мен ми харесва Ланчията и не виждам нищо пенсионерско в нея . Даже има по агресивен външен вид от новата Жужа . Ако бяха им разменили фаровете Жужа щеше да е бруталният автомобил.

Благодаря за отзивите надявам се наистина да е успешна покупка .
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
                        Лично на мен ми харесва Ланчията и не виждам нищо пенсионерско в нея . Даже има по агресивен външен вид от новата Жужа . Ако бяха им разменили фаровете Жужа щеше да е бруталният автомобил.

Благодаря за отзивите надявам се наистина да е успешна покупка .
                        Eдинственото тъпо според мен,че купите ли я,после много трудно ще я продадете,след 2,3,5 г.

Comment

Темата вече е в НЕ-чат раздел, така че за последно трия офтопиците без наказания!
                          оттук нататък ще се изключваме вече
                          _______
                          146 JTD - ex
                          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Eдинственото тъпо според мен,че купите ли я,после много трудно ще я продадете,след 2,3,5 г.
                            Нищо по-различно от, да кажем, всяка друга италианска кола струваща повече от 5000 лв. Делтата е супер, и при мен ъпгрейда ще е в тази посока.
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

С много коли е така - кара колкото кара, после се ориентира към почти подаряване.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Working...
                              X