Известие

Collapse
No announcement yet.

колеги алфисти извън България

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аутолусо не съм ги ползвал никога, но съм ходил на преглед с първата 166... Ако ще да стигам до там, то аз си ходя при Кире Алфаманиака в Илфорд или където там бяха Търся нещо наблизо в района за по-дребни нещица. Ето сега чистачките ми са за ново реле (вече година). Масло може да поискам да сменя. Накладки да сменя.... да не бия по 100 мили път Ще да трябва да дирим
    Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

• Първоначално публикувано от Naso Покажи съобщение
      Аутолусо не съм ги ползвал никога, но съм ходил на преглед с първата 166... Ако ще да стигам до там, то аз си ходя при Кире Алфаманиака в Илфорд или където там бяха Търся нещо наблизо в района за по-дребни нещица. Ето сега чистачките ми са за ново реле (вече година). Масло може да поискам да сменя. Накладки да сменя.... да не бия по 100 мили път Ще да трябва да дирим
      Знам едни в Катфорд ,Лондон. Хващаш М3 после 205-цата и си там Също е далечко ,но сервиза има много добри отзиви.
      http://www.gonnellabrothers.co.uk/
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Fiat Bravo II 1.4 90hp
      sigpic
      Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

• Първоначално публикувано от Naso Покажи съобщение
        Аутолусо не съм ги ползвал никога, но съм ходил на преглед с първата 166... Ако ще да стигам до там, то аз си ходя при Кире Алфаманиака в Илфорд или където там бяха Търся нещо наблизо в района за по-дребни нещица. Ето сега чистачките ми са за ново реле (вече година). Масло може да поискам да сменя. Накладки да сменя.... да не бия по 100 мили път Ще да трябва да дирим
        Ами инвестирай в едно крикче и две стойки, колега и дерзай
        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Не ходете в Аутолусо, от опит знам. На 29.06 има голямо събиране на Алфа в нац. моторен музей. Аз съм там.

Comment

• Оп, да се разпиша и аз като съсед по "неволя".
            Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v 140hp '04 The new Mistress
            Alfa Romeo 156 1.9JTD 8v 105hp '98 еx

Comment

• Колеги, ще пътувам по маршрут Дания-Хамбург и от там според зависи или –Берлин-Прага-Братислава-Белград-София или Хановер-Лайпциг-Хоф-Регенсбург-Линц-Виена-Белград-София, на 04.или 05 Септември.Засега съм сам в колата, ако някой има желание да пътува с мен, нека се свърже с мен.
              156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Да има някой в Милтън Кийнс?
                166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Working...
                X