Известие

Collapse
No announcement yet.

към Русе, Разград, Шумен и околноста пътуване към Варна :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• към Русе, Разград, Шумен и околноста пътуване към Варна :)

първо колко човека ще пътуват към Варна за събора от горе изброените градове. ако има хора какво ще кажете примерно които сме от Русе да тръгнем в определен час, хората от Разград да ни чакат на околовръстното или в града някъде да се саберем. След това шуменци да ни чакат примерно на 5-тия км и така да пристигнем всичките на камара у Варна. Ако мераклий да пишат да видим какво ще измислим

edit: колегите от Търново , Плевен, Горна и т.н ако имат предложения да казват
    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Повечето тръгваме Събота рано Няма да можем да се съберем от петък освен с wrc да се разберете нещо за Шумен но мисля и той има друга мисия
    97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

тва май означава, че няма да има никой ... нищо карай

Comment

ем аз тръгвам от Плевен в петък по някое време ако има някой дет ша патува в петък да са разберем да патуваме заедно
        Alfa Romeo Stelvio 2.0T
        Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT

Comment

Първоначално публикувано от DeX
          ем аз тръгвам от Плевен в петък по някое време ако има някой дет ша патува в петък да са разберем да патуваме заедно
          ми и аз ще тръгвам в петък. явно ще си бъда самичък. чакай да видим още някой ще се съгласи ли ако не ... ша му мислим ...
          ако никой не се навие ...

Comment

Я дай някакви координати за връзка, че може да дойда към Русе на 23-24.05 и да се върна на 25-ти
            Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Възможно е и аз да се включа в петък към Варна.
              AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
              Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от boian
                Я дай някакви координати за връзка, че може да дойда към Русе на 23-24.05 и да се върна на 25-ти
                0894716506

Comment

Working...
                X