Известие

Collapse
No announcement yet.

Предварителна Програма за ИталФест2007

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Предварителна Програма за ИталФест2007

Начален час 11:00

Предварителната програма е:

1.Кокурси за:
    а)аудио
    б)силов
    в)оптичен
    пс; Като най-вероятно ще се проведът в нов формат
    г)ретро

2.Състезания на писта:

а)Италианско преследване
    б)Каране на писта за време
    в)майсторско шофиране...нещо като каране на полигон за време
    г)Драг състезания на 400метра и на 1 000метра

Това е предварителна програма и може да претърпи промени
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Драг 1000 метра?

По двойки ли? Не ми звучи безопасно
    ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Първоначално публикувано от Tinoto
      Драг 1000 метра?

По двойки ли? Не ми звучи безопасно
      А на мен....но след това има още доста.....време за спиране....

пс: много вероятно за този драг да трябва колите да минат през технически контрол: състояние на гуми, накладки, изправност на колата като цяло.
      sigpic
      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica

Comment

пс: много вероятно за този драг да трябва колите да минат през технически контрол: състояние на гуми, накладки, изправност на колата като цяло
        А как ще се случи това Аз смятам че освен драг на 400 м.няма нужда от този на 1000 м.

П.С.Петко вземи се в ръце бе бате,ше направиме некой сакатлък и после ще гледаме глупаво Аз лично съм много против този драг на 1000 м.
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Работата на организаторите е да пазат публиката и да гарантират максимално безопастно трасе за състезателите.

Състезателите от своя страна подписват декларация, че носят отговорност за свойте действия, както се прави на всяко състезание.

пс: Мъро, драг на 400метра не е по-безпосен от този на 1 000метра....повечето коли около 150коня на 400метър са с около 140км/ч....от там до 1км повечето ще дигнат максимум 180км/ч...като в тази част на пистата след 400метър (дори и доста преди това) ще има само организатори и съдии.

Всичките състезания на писта са достатъчно опасни...драга е едно от най-безапостните....като се прави с нашите "мощни" коли.

пс: Мъро, вземи се в ръце и прочети какво пише....това е ПРЕДВАРИТЕЛНА програма....и програмата не зависи само от мен!!!
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от KGB
            Работата на организаторите е да пазат публиката и да гарантират максимално безопастно трасе за състезателите.

Състезателите от своя страна подписват декларация, че носят отговорност за свойте действия, както се прави на всяко състезание.

пс: Мъро, драг на 400метра не е по-безпосен от този на 1 000метра....повечето коли около 150коня на 400метър са с около 140км/ч....от там до 1км повечето ще дигнат максимум 180км/ч...като в тази част на пистата след 400метър (дори и доста преди това) ще има само организатори и съдии.

Всичките състезания на писта са достатъчно опасни...драга е едно от най-безапостните....като се прави с нашите "мощни" коли.

пс: Мъро, вземи се в ръце и прочети какво пише....това е ПРЕДВАРИТЕЛНА програма....и програмата не зависи само от мен!!!
            Ясно че е предварителна,но това за 1000 -те метра как ще се решава,чрез УС,анкета във форума или друго
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ще се реши от организаторите....които не са само от нашия клуб. Също ще зависи и от времето на пистата на 6ти, както и от много други фактори.

Пак повтарям, програмата е предварителна и може да претърпи промени и в последния момент.
              sigpic

Comment

Може на 1000 метра да се пуска само по една кола (за време) и времето да се обявява от трибуната - така ще си сверите резултатите и ще е по безопасно с една кола на 1000 метра. В случаи че решиме да остане 1000 метра - това е компромисния вариант
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

пак търсите тва дето го няма

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                  Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

абе хора кога по-точно ще бъде тва нещо javascript:emoticon('')

Comment

Първоначално публикувано от Blue_eyes_m
                      Ето го "т'ва нещо"

На 6-ти в 11 ч. започва програмата ,аз мислех по късно ,както и да е
                      Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
                      Hyundai Coupe 1.6i 16V '03-следващата,много скоро
                      Kawasaki ZX9R 154 к.с '01г

Имам две фръцли,една италианка и една българка!
                      Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...

Comment

Първоначално публикувано от deq
                        Първоначално публикувано от Blue_eyes_m
                        Ето го "т'ва нещо"

На 6-ти в 11 ч. започва програмата ,аз мислех по късно ,както и да е
                        това не е ли бившето летище на Ст.Загора?
                        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante
                          това не е ли бившето летище на Ст.Загора?
                          май да,но ще питам приятелката ми
                          Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
                          Hyundai Coupe 1.6i 16V '03-следващата,много скоро
                          Kawasaki ZX9R 154 к.с '01г

Имам две фръцли,една италианка и една българка!
                          Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...

Comment

дано не изпусна много че ще сварша работа кам 09:30 и доде дойда от пазарджик

Comment

Working...
                            X