утре оставаме за 12:00 на Лук-а НАЛИ??
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дни и часове на тръгване за Италфест 2007-от София
Collapse
X
-
Аз искам да питам някой от групата Петък 12:00 знае ли къде точно отиваме и как да се оправим в Стара Загора???
Comment
-
Първоначално публикувано от ShoxXxАз искам да питам някой от групата Петък 12:00 знае ли къде точно отиваме и как да се оправим в Стара Загора???
аз първо ще мина през града че трябва да закарам баба ми до там
Comment
-
Шокси, за да стигнете до Старозагорски минерални бани, трябва да караш по стария път за морето, тоест към самия град Стара Загора - НЕ по околовръстното, НЕ по магистралата - по пътя към града
И тук ще пусна картинката от другата тема, за да се види от повече хора
Когато стигнете в Старозагорски минерални бани хотел "Марица Изток" ви се пада от дясно, срещу хотел "Извор"
Са ше се опитам да намеря карта и само на тази местностsigpic
Comment
-
аз ще пътувам с късната група... ако има мегдан колата да стане ще дойда кога може
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от KukuВлади, значи ще държа връзка с теб, щом Нено няма да тръгне в 12ч.
Ще има ли опция да се срещнете с няколко човека в СтараЗагора, ако аз закъснея много?
аз супер зле ориентиран в Стара Загора обаче и дано съм от полза. Ако има някой в нашата група, който е наясно с града с него ще идеме...Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Значи да разбирам, че няма да опитаме новата магистрала, ами си карам както рпеди или?
Иначе самата Стара Загора я познавам. Имал съм състезания там и съм ходил 5-6 пъти поне.
Comment
Comment