Първоначално публикувано от DiabL0
Известие
Collapse
No announcement yet.
ВАРНА - ИТАЛФЕСТ - Кой,кога ще тръгва?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Ако не ми мине котка път (или водна помпа) и аз идвам. Ще пътувам сутринта, Тошко ако искаш да станем по-рано и да хванем бургашкия керван? Варненската група къде ще спим ? Някой скоро да е резервирал и да знае къде има свободни места ?Alfa Romeo GT 2.0 JTS
Alfa Romeo 146 1.6 TS - ex
Fiat Brava TD100
Comment
-
има вероятност и ние да тръгваме в събота сутринта, но първо трябва да до-уредим някой неща.
Абе дайте да кажем един час в който ще се тръгва от Варна и по какъв маршрут ще се движим.
Моето предложение е
8:00 от Варна през Айтос и после по долната магистрала покрай Сливен и Стара Загора(или поне това ще е нашия маршрут), ако някой има други идеи да казва.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
Comment
-
Аз предлагам който ще тръгва в петък да се чакаме в 10:00 на Лук Ойл който е в началото на Аспаруховия мостHyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Comment
-
За пътуващите в събота!
По предварителна програма
началото на програмата на феста е в 11.00,
ако си правите сметки да тръгвате към 8.00
излиза, че ще изтървете част от програмата.
Пътя от Варна е над 4 часа
Според мен е добре да се пристигне най-късно към 9.30 -10.00
за да има време да се ориентирате, паркирате
ако трябва и една автомивка през Стара Загора
да сте лъскави за феста .....ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98
Comment
-
Първоначално публикувано от TinotoЗа пътуващите в събота!
По предварителна програма
началото на програмата на феста е в 11.00,
ако си правите сметки да тръгвате към 8.00
излиза, че ще изтървете част от програмата.
Пътя от Варна е над 4 часа
Според мен е добре да се пристигне най-късно към 9.30 -10.00
за да има време да се ориентирате, паркирате
ако трябва и една автомивка през Стара Загора
да сте лъскави за феста .....'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
Първоначално публикувано от sudoАко не ми мине котка път (или водна помпа) и аз идвам. Ще пътувам сутринта, Тошко ако искаш да станем по-рано и да хванем бургашкия керван? Варненската група къде ще спим ? Някой скоро да е резервирал и да знае къде има свободни места ?, макар, че 8 часа от Бургас пак късно ми се струва, но не знам...?
Alfa Romeo 155 1.8TS
Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet
Comment
-
Еее, sudo, добре се завърнал! Според мене гоненето на определен час е кофти. Тъй че по-добре по-рано да тръгнете събота, да не хванете трафика.Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.
Comment
-
Къде ще спите ??? Кажете хотел, аз ако няма места може при рецепционистката да се пробамИначе съм съгласен с ALFA CORSE в 5:00 да тръгнем, ще минем през Бургас да ги подберем и тях ама аз съм с градския транспорт, за 2 часа не мога взема Бс/СЗ (не че и с бегачката ще мога
)
Alfa Romeo GT 2.0 JTS
Fiat Brava TD100
Comment
-
Първоначално публикувано от sudoКъде ще спите ??? Кажете хотел, аз ако няма места може при рецепционистката да се пробамИначе съм съгласен с ALFA CORSE в 5:00 да тръгнем, ще минем през Бургас да ги подберем и тях ама аз съм с градския транспорт, за 2 часа не мога взема Бс/СЗ (не че и с бегачката ще мога
)
Alfa Romeo 155 1.8TS
Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet
Comment
-
Опа, навих жената да идва с мен, ама ще сме и с мъника така че ще пътуваме петък вечерта по никое време. Ако не сте се напили още, към 22:00 ще звънна да ви чуя (видя ако сте за гледане).Alfa Romeo GT 2.0 JTS
Fiat Brava TD100
Comment
-
Първоначално публикувано от sudoОпа, навих жената да идва с мен, ама ще сме и с мъника така че ще пътуваме петък вечерта по никое време. Ако не сте се напили още, към 22:00 ще звънна да ви чуя (видя ако сте за гледане).
Сега мисля към 7-7,15 да съм на Лукоила на изхода за София (след ОМВ) на кафе. Така като гледам няма да съм сам и ще направим едно сутришно съвещание и точно в 8:00 изчезваме
ПП Ако някой пристигне по рано 0888 828331 ако иска да се обади за предкафе'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
Comment