If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Снимки, статии и клипове от Италфест 2007 САМО ТУК!!!
Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
Hyundai Coupe 1.6i 16V '03-следващата,много скоро
Kawasaki ZX9R 154 к.с '01г
Имам две фръцли,една италианка и една българка! Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...
Аз бая снимки съм направил. Има и много видео матрял, но него по-късно, защото е на DVD-та и трябва да го конвертирам преди да го кача. Общо взето почти всички драг състезания са записани и някои от пробвалите се на майсторското шофиране
Ето малко и от нас и от апарата и на Имортал, останалите качих на: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=180240
по късно ще кача избрани снимки във форума, ама първо да отидем на работа
ЕТО ЕДНА ЗА КАЛЕНДАРА
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
трябва да имаш Gmail поща и да си въведеш име и парола за да видиш снимки там..... колегата не е съобразил просто...[/quote:1m9yhqjx]
Не е така. Аз нямам Gmail акаунт, не съм се логвал никъде и пак ги виждам и двете галерии. А снимките не съм ги качвал аз, а един приятел, който беше с мен на феста.
На мен още не ми е останало време да седна за повече от 5 минути на компютъра, но като успея ще кача и аз снимки ... За жалост по погрешка изтрих снимките от вечерята и останаха само тези от деня но нищо, не се вижда много рядко УС на КАРБ да играе кан-кан
Бих ги качил тук, колега, но явно сървъра е препълнен - не ми дава да качвам никакви снимки, независимо колко са големи по обем. Ще се опитам да кача в snimka.bg, и ще постна линк
Comment