Известие

Collapse
No announcement yet.

Kой закъса по пътя обратно ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Като си говорим за хвърляна, аз чух,че някой хвърлил две свещи на Шипка, но така и не разбрах кой . 33-ка някаква май ...
    Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

не знам на шипка ама след шипка в посока търново имаше 2-3 автомобила хфърлени по деретата но бяха от марки които не са обичани от родния алфист за това няма да ги споменавам

Comment

Първоначално публикувано от emilio
        Като си говорим за хвърляна, аз чух,че някой хвърлил две свещи на Шипка, но така и не разбрах кой . 33-ка някаква май ...
        Nikolai-Nikolai но след ремонт ,се е завърнал успешно Май нещо не е издържал на темпото на бат Йон бързий
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
        Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
        Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
          не знам на шипка ама след шипка в посока търново имаше 2-3 автомобила хфърлени по деретата но бяха от марки които не са обичани от родния алфист за това няма да ги споменавам
          Видях ги и за бяха нямата я драките,един Фолк (Голф) един бус и нещо друго имаше ама него видях него...
          Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
          EX`146 2.0 16v TS

Comment

Аз трябваше да звънна на Любо и да пътуваме заедно към София, ОБАЧЕ едва сега (8 Октомври 2007 - понеделник, 17:00ч.) се прибрах и затова не съм звънял
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
              Аз трябваше да звънна на Любо и да пътуваме заедно към София, ОБАЧЕ едва сега (8 Октомври 2007 - понеделник, 17:00ч.) се прибрах и затова не съм звънял
              Кво правиш,чак сега в СФ Трявбаше отдавна да си се пребрал,или ти продължи феста до понеделник
              Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
              EX`146 2.0 16v TS

Comment

Имах работа с държавна институция и ми трябваше работен ден
                sigpic

Comment

Working...
                X