Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой спечели "Оптичния тунинг" на Италфеста?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кой спечели "Оптичния тунинг" на Италфеста?

Информацията в Аутобилд беше доста оскъдна пък и вие нищо не казвате?Кое GTV спечели "Оптичния тунинг" на Италфеста,и каква беше наградата?
    GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Едни такиви Алфа Росо са победителите или пък Бордо е едната
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Бордо ГТВ
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

аз бях. колата е бордо. наградата е членски внос за следващата година, за което благодаря.
        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer
          аз бях. колата е бордо. наградата е членски внос за следващата година, за което благодаря.
          добре че имаш връзки в Бургас

http://www.facebook.com/VenturaGarage
          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

А резултатите и времената от другите състезания и конкретно майсторското ?
            Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
            ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
            ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Първоначално публикувано от Gogata

Само първите четерима са с време под 40 секунди.
              38,6 - първи, 38,9 - втори, 39,4 - трети

Иначе най доброто време е на 159 -ката (вярно е това което дават по тестовете за стабилност и управляемост) време 33,6 въпреки че неше най-дългата кола в майсторското, но + 6 наказателни секунди (три бутнати конуса)= 39.6сек

От там нататък времената не ги помня а пък и листа с резултатие трябва да видя къде оставих.
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                Първоначално публикувано от Gogata

Само първите четерима са с време под 40 секунди.
                38,6 - първи, 38,9 - втори, 39,4 - трети

Иначе най доброто време е на 159 -ката (вярно е това което дават по тестовете за стабилност и управляемост) време 33,6 въпреки че неше най-дългата кола в майсторското, но + 6 наказателни секунди (три бутнати конуса)= 39.6сек

От там нататък времената не ги помня а пък и листа с резултатие трябва да видя къде оставих.
                Наистина 159-та беше като "зелепена" за асвалта Също май имаше и една 147-ца,която беше доста стабилна.

Много ще съм ти благодарен ако намериш листчето с времената,много искам да видя горе-долу къде съм в класирането! Благодаря!
                Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Working...
                X