Известие

Collapse
No announcement yet.

Относно предложенията за Италфеста...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Относно предложенията за Италфеста...

Като правите предложения вземете в предвид следните неща:

1.Мястото да е между София и Пловдив...защо ли...ми защото 90% от колите миналата година бяха от там и околията. Да не се обижда никой, но с тези цени на бензина много хора от София-Пловдив биха се отказали да отидат на повече от 150км...хората от Пловдив имат предимство, че са горе долу в средна БРия.

2.Пътят до там...да е добър тоест едно QV или Пунтото на Жорко да могат да стигнат до там без да си оставят картер, брони и тем подобни.

3.Мястото да предлага инфраструктура...ще ни трябва ток(може пак генератор)...тоалетна и вода задължително...няма кой да издържи там цял ден без тези две неща...Естествено ще се предлага и храна и безалкохолни напитки.

4.Забравете за поляни...моята кола както и на почти всички не е Оффроад...поляната миналта година беше нещо като дар от господа, равна и окосена...подбни неща в БРия са страшна рядкост...миналата година ако трябваше да го правим на първата поляна до която колегата ХФ ХПЕ ни заваде...щеше да стане страшно. А и не на последно място си представям собстеника на поляната ако беше дошъл.

5.Спонсирите да имат интерес към мястото!
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Като предложеният от моя страна пак давам летището в Долня Баня...то се използва и за закрития парк на Рали-България...

НО едно голямо НО...около яз.Батак можем да намерим и по добро място...

Аз лично предлагам мястото да е някъде близо до Пловдив-Пазарджик...имам една идея, но искам да провера нещо.
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica

Comment

а то къде е това долна баня ??
      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

http://www.globul.bg/bg/map.html

от София...тръгваш посока Пловдив...стигаш Ихтиман....Костенец от Костенец пътя към Боровец на около 10км след костенец ако не се лъжа...но е на пътя между костенец и боровец.

Моята идея е за Пазарджик, но преди да спомена нещо искам да проверя някои неща.
        sigpic

Comment

е това изнамерих аз

Comment

Петко както съм казвал и преди за сега това събитие го правим за 2-ри път
            така, че трябва да се съобразим и малкото хора които ще дойдат и не са от София и Пловдив.
            Мисля дори, че за предишният фест не си прав защото групата от Бургас беше по-голяма от пловдивската(не това е проблема де), аз за това все още напъвам за централна България.
            Иначе и на мен Батак много ми харесва а и инфраструктурата там е много развита и там дори и да отидем без резерваций ще намерим места за спане.
            Какво ще рече да е атрактивно за спонсорите, за тях е важно това, че сме потенциални техни клиенти, и те си правят реклама пред нас, така че според мен мястото на провеждане не е от голямо значение за тях.
            Относно пистата съм доста против защото от италфест мероприятието ще се превърне в неконтролирано състезние с коли и може да има пострадали.
            Всяка една такава среща която сме гледали и по света се е провеждала на трева.

Относно пътя мисля, че няма да имаме никакви проблеми и стига да искаме ще намерим подходящо место за провеждането на мероприятието, аз мисля да идвам с ланчата на не с джипката

Искам да добавя, че ще организираме италфест, а не сбирка на клуб Алфа Ромео България, във форумите на Фиат и Ланча има също много регистрирани потребители които ще искат да присъстват на италфест-а.
            ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

Първоначално публикувано от hf hpe
              ...Искам да добавя, че ще организираме италфест, а не сбирка на клуб Алфа Ромео България, във форумите на Фиат и Ланча има също много регистрирани потребители които ще искат да присъстват на италфест-а.
              този въпрос е доста интересен, ЗАЩО
              защото ние помежду си не можем да се оргнизираме .... какво остава ако направим опит за координация с ФИАТ и Ланча клубовете.
              нямам нищо против колегите, всички знаят това , НО
              мисля че въпроса след едно обсъждане (с КРАЕН СРОК), трябва да се постне в 3те форума за гласуване, да се сложи крайна дата
              и да се сборуват 3те резултата... което излезе, то да е

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                ... трябва да се постне в 3те форума за гласуване, да се сложи крайна дата
                и да се сборуват 3те резултата... което излезе, то да е
                вече и във другите два форума има тема
                целата и според мен е точно това, да се изберат максимум 3 или 4 места подходящи за провеждане на мероприятието и да се подложат на гласуване
                светъл пример за това ни е миналато година, когато Жорко пусна анкета и за място бе предпочетен региона на Стара Загора - Сливен
                аз предложих да гласуваме и дата за провеждане на феста
                ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

Working...
                X