ще гласуваме ли или приемаме на пух предложението?
Известие
Collapse
No announcement yet.
гласуване?
Collapse
X
-
Не бързайте нека повече хора да видят предложенията може и нови да има, трябват поне 48 часа даже са малко0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
да ще пуснем анкета,
но предлагам да мине събранието утре
както предложи вальо анкетата да се пусне и в 3-те форума и да се вземат на предвид всички мнения
също така в ланча форума беше изказано мнение че хотела в Елена може би е затворен за ремонт
трябва да се проверят много неща и тогава да пуснем анкета
още по добре ще е ако някой може да отиде на место и да провери как стоят нещата
защото както знаем в нета всичко е розови и прекрасно, когато отидеш на место се сблъскваш с реалностаИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"
:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:
Comment
-
Първоначално публикувано от hf hpe...
защото както знаем в нета всичко е розови и прекрасно, когато отидеш на место се сблъскваш с реалноста
сега ако и в Елена не става, и в Долна баня ни поискат зверски наем...
много хубу ше се подредим ....'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от hf hpeвсе си мисля, че никой няма да се възпротитви пак да се срещнем на жребчевоFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
на мен също ми хареса много миналата година и съм навит за Жребчево, само се чудя ако сме повече от миналата година присъстващите (а вероятно ще сме повече) дали ще има къде да се настаним, но все пак вие по добре познавате възможностите на базата тамFIAT Stilo 1.4 16V
FIAT Bravo 1.6 16V
Comment
-
Първоначално публикувано от toniна мен също ми хареса много миналата година и съм навит за Жребчево, само се чудя ако сме повече от миналата година присъстващите (а вероятно ще сме повече) дали ще има къде да се настаним, но все пак вие по добре познавате възможностите на базата там'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
на Жребчево не беше никак лошо, но както казаха колегите едва ли ще можем да се съберем там миналата година напълнихме поляната, а тази година най-вероятно ще сме два пъти повече от миналата така, че правете си изводи, предложението на Петко ми допада най-много, има много място и пистаALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
ALFA ROMEO 33 1.5 TI
Comment
-
То хубаво за пистата, ма я докарайте хората от Варна, Русе, Шумен, Бургас и т.н. чак до там ... Искам да кажа само, че проблема, който трябва да се реши, хич не е лесен. От една страна, наистина би следвало Италфеста да е в централна България, за да е еднакво удобно на всички. От друга страна пък, условията са също много важни, за да не си кажат хората "Бе ние дойдохма от п... си майна, а тука няма де да легнеш като хората". Съжалявам, че нямам много възможност да пътувам, но ако има тук колеги от Търново - нека проверят наистина мястото, предложено ни от Еньо - т.е. яз Йовковци до гр Елена, и да пишат тук защото вече наистина времето напредна.
Comment
Comment