Известие
Collapse
No announcement yet.
Село Копринка - първи впечатления
Collapse
X
-
а ливадите дали са с лесен подход към тях
да не си остави някой картера ?
пътя до там как е ?
а и Тунджа да не минава някъде наоколо ? с тия преливания ??'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
-
Първоначално публикувано от valjoа ливадите дали са с лесен подход към тях
да не си остави някой картера ?
пътя до там как е ?
а и Тунджа да не минава някъде наоколо ? с тия преливания ??
Comment
-
така днес и аз специално пропътувах близо 550 километра за да видя как седят нещата на место
аз минах по същият път по магистралата до Пловдив, след което през Труд и Калофер до подбалканският път и от там до Казанлък
аз се прецаках малко и минах до язовира по пътя който е от към Казанлък и там положението е много неприятно, но има директен път от подбалканската които е идеален
като стигнах на стената най-напред си харесах тази една поляна по която се опитах да кося с дедрата, да пробвам дали има проблеми
проблеми нямаше, но си помислих че ще трябва специално да я косим за случая
след това потърсих места за спане
това е хотелски комплекс Роза
има и малко футболно игрище
разполага със 17 двойни бунгала, другото са стаи
за бунгалата няма санитарни възли, има обща външна тоалетна, стаите са със санитарни възли, общата леглова база е за 50 човека
след това отидох на самият язовир, където намрих тази гледка
рая за Alf, и много добра поляна за провеждане на мероприятие, с възможност за къмпингуване
неприятното е, на полянта има малко разхвърляни дръвчета, но според мен лично има чар в това
около поляната има 2 ресторанта като в единият казаха, че нямало проблем да ни настанят 200 човека, но в интерес на истината на открито
за всеки случай направих и една снимка на менюто
между ресторанта и поляната се намира хотел Златна котва, на който Митко е направил снимки. Той е с леглова база 25 човека, и е 3 звезден.
и на път за Казанлък и Бузлуджа минах и през с. Копринка което е на 2 километра, и там също има малък хотел с 25 легла
този хотел е с по 2-ни или 3-ни стаи със собствен санитарен възел и топла вода
цената е 8-10 лева на леглоИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"
:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:
Comment
-
Мястото излгежда наистина добре, ако пренебрегнем факта, че наистина няма да е лошо да се окоси.Което пък ме кара да се замисля как точно ще стане това без необходимата техника...
Comment
-
Аз напълно раз4итам на решението на управителния съвет на мен ли4но вси4ките места ми харесват тези двете дето Еньо ги е обиколил и Долна баня така 4е ми е все едно 4акаме решението виFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment