Известие

Collapse
No announcement yet.

Летен-Събор на феновете на Алфа Ромео

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• една единична стая ... на мое име ... ако някой я иска да я взема
    Цветелин Цонев гр. Русе
    аз пропускам... нямам желание да посещавам мероприятието ...
    не, че не ми се ходеше на събиране на феновете на марката ... ма с тва предупреждение .... не моа, чувстваме се отлъчен вече ...
    поздрави на всички болни и приатно прекарване
    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

• Да я взема аз, ако позволите ? Какво му е иначе на предупреждението ? И Гатузо игра с такова
      Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

• Издирва се някой който ще пътува от Буртас , за да вземе колежката mirela, че тя няма как да дойде до Търново
        Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
        Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
        Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с

Comment

• Първоначално публикувано от tsvety
          Издирва се някой който ще пътува от Буртас , за да вземе колежката mirela, че тя няма как да дойде до Търново
          какво стана с колегата stiflyr...а aleksa....?!?
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
          Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

• Търпение за бургазлиите... още мътим ко да правим При всички случаи мога да взема или мазохисти или малки деца. В GTV-то отзад е широко колкото в жабката на S-класа.
            Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
            Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

• Първоначално публикувано от Naso
              Да я взема аз, ако позволите ? Какво му е иначе на предупреждението ? И Гатузо игра с такова
              твоя е

Comment

• На 28 сутринта пътувам от Несебър. Ако някой друг пътува от този регион да пътуваме заедно. Отговор на лични съобщения или телефон 0899126299
                sigpickawasasaki 1100kub 120 kc

Comment

• Първоначално публикувано от cvetelin
                  Първоначално публикувано от Naso
                  Да я взема аз, ако позволите ? Какво му е иначе на предупреждението ? И Гатузо игра с такова
                  твоя е

Все пак помисли още малко тоя форум не требва да те отказва от некои неща
                  Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

• Много съжалявам, братче, че така си се вгорчил от форума. Щеше да ми бъде приятно да се видим!
                    Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• Така, за тръгването от Бургас:
                      Засега сме 2 коли - GTV-то и една 145-ца. Тръгваме в 16:00 в събота.
                      Колегата ALFA155TS все още се колебае. Довечера ще се съветваме с него вече...

Ако има някой от околията да тръгва, като напр. колегата djigata_ от Несебър, да заповяда в нашите редици!
                      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                      Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

• Колеги, ако някой случайно се отказва, нека се обади, че нямам резервация
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                        Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Коки
                          Колеги, ако някой случайно се отказва, нека се обади, че нямам резервация
                          Ще се намери едно място къде да се спи,ела заповядай
                          Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                          EX`146 2.0 16v TS

Comment

• Първоначално публикувано от AlfaRomeo
                            Първоначално публикувано от Коки
                            Колеги, ако някой случайно се отказва, нека се обади, че нямам резервация
                            Ще се намери едно място къде да се спи,ела заповядай
                            Колега, не мога да се свържа с теб. Звънни ми, моля те, на 088 881 47 51.
                            Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                            Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Naso
                              Първоначално публикувано от cvetelin
                              Първоначално публикувано от Naso
                              твоя е

Все пак помисли още малко тоя форум не требва да те отказва от некои неща
                              така като гледаш дали се отказвам от някои неща....

Първоначално публикувано от boian
                              Много съжалявам, братче, че така си се вгорчил от форума. Щеше да ми бъде приятно да се видим!
                              баце, нащо не са губи ... имам път към Варна ша са видим няма са плашиш

Comment

• От Пловдив,Пазарджик и околия никой ли няма да пътува за ВТ,аз пътувам на 28.06.08 и ще гледам в 11.00 ч. да съм в Дряново.Ако пътува някой и има желание да пътуваме заедно
                                TIPO 2.0 91g.
                                PUNTO 1.2 04 g.
                                156 1.8 TS 00g

Comment

Working...
                                X