Ми аз такова...има едни там...5 ли са, 6 ли са, ама точилки май им се викаше баш на тия...ама то такова нали...и за мен само 1...та вие момчета ко ше прайте?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Italfest + жени
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Тагове: Няма
-
Какво искаш да намекнеш с това...че ще водиш 5-6жени и за другите някой трябва да се грижи ли???sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
-
Абе, Бате - ще ги поемем всичките-аз ще взема само две, само да не се пофалят на другите че тогава вече ще се чудя как да не обидя и другите, пък повече ще ме затруднят2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от KGBКакво искаш да намекнеш с това...че ще водиш 5-6жени и за другите някой трябва да се грижи ли???
Comment
-
Първоначално публикувано от ShoxXxПървоначално публикувано от KGBКакво искаш да намекнеш с това...че ще водиш 5-6жени и за другите някой трябва да се грижи ли???Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от Nasoне правете глупости, че Вальо ше ви зеи.... е на мене цела година ми набива
само зависи от на шоко от мацките де - да не са некви клепоухи прилепиНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от pentМуахаххахахахха))) ей които пробира - сам се прибира нали знаеш
знам и друга приказка, на харизан кон, зъбите не се гледат)))
тай че ако момчето доведе мацки, освен да му благодаримнема какво друго
ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
ALFA ROMEO 33 1.5 TI
Comment
-
Първоначално публикувано от KostadinПървоначално публикувано от pentМуахаххахахахха))) ей които пробира - сам се прибира нали знаеш
знам и друга приказка, на харизан кон, зъбите не се гледат)))
тай че ако момчето доведе мацки, освен да му благодаримнема какво друго
'93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
'98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB
Comment
-
Aбе споко бе, той Шокс лоши проятелки няма - се са убави, пък и пият. Поне тези които съм видял до сега са добри
Ама той като казва да помагате има впредвид и по издръжката им , аз затова казах че поемам максимум две - вие за каво си помислихте2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от alfти трай да не доведа аз мойте
Първоначално публикувано от BatVasАма той като казва да помагате има впредвид и по издръжката им , аз затова казах че поемам максимум две - вие за каво си помислихтеALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
ALFA ROMEO 33 1.5 TI
Comment
Comment