Известие

Collapse
No announcement yet.

Italfest + жени

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Italfest + жени

Ми аз такова...има едни там...5 ли са, 6 ли са, ама точилки май им се викаше баш на тия...ама то такова нали...и за мен само 1...та вие момчета ко ше прайте?
    www.facebook.com/workshox

Какво искаш да намекнеш с това...че ще водиш 5-6жени и за другите някой трябва да се грижи ли???
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Абе, Бате - ще ги поемем всичките-аз ще взема само две, само да не се пофалят на другите че тогава вече ще се чудя как да не обидя и другите, пък повече ще ме затруднят
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
        Абе, Бате - ще ги поемем всичките-аз ще взема само две
        за мен останалите, та да не се сърдят нали може
        ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
        ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Първоначално публикувано от KGB
          Какво искаш да намекнеш с това...че ще водиш 5-6жени и за другите някой трябва да се грижи ли???
          Something like that...
          www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx
            Първоначално публикувано от KGB
            Something like that...
            на мен багажнико е голем - ши я уредим работата
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

не правете глупости, че Вальо ше ви зеи.... е на мене цела година ми набива
              Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Naso
                не правете глупости, че Вальо ше ви зеи.... е на мене цела година ми набива
                аз от валжо се не плашим
                само зависи от на шоко от мацките де - да не са некви клепоухи прилепи
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Муахаххахахахха ))) ей които пробира - сам се прибира нали знаеш
                  знам и друга приказка, на харизан кон, зъбите не се гледат )))
                  тай че ако момчето доведе мацки, освен да му благодарим нема какво друго
                  Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent
                    то не е лошо и ти да доведеш твоите колежки
                    ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

ох мани, имам голямо желание да доведа нещо готино, че да направим хубави снимки и тн. но дотогава не се знае коя ще е 'настоящата'

Comment

Първоначално публикувано от Kostadin
                        Първоначално публикувано от pent
                        то не е лошо и ти да доведеш твоите колежки
                        ти трай да не доведа аз мойте
                        '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
                        '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Aбе споко бе, той Шокс лоши проятелки няма - се са убави, пък и пият. Поне тези които съм видял до сега са добри
                          Ама той като казва да помагате има впредвид и по издръжката им , аз затова казах че поемам максимум две - вие за каво си помислихте
                          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Хихихи щом ще се помага в издръжката, тогава трябва да има и консумация
                            Казвайте тези неща предварително да не дойде некои с 'багаж'!

Comment

Първоначално публикувано от alf
                              ти трай да не доведа аз мойте
                              еми айде де откога те чакам

Първоначално публикувано от BatVas
                              Ама той като казва да помагате има впредвид и по издръжката им , аз затова казах че поемам максимум две - вие за каво си помислихте
                              ако е за издръжката повече от две и аз немога признавам си........ама виж за консумацията и повече да са нема да ги върнем
                              ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Working...
                              X