Известие

Collapse
No announcement yet.

Относно разходката до Дряновсия манастир на 28.06./събота/

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Относно разходката до Дряновсия манастир на 28.06./събота/

Ако някои не са успели да разберат,за събота има предвиден мини поход до Дряновския манастир който е на около 25 км от Търново.За там сме предвидили и обяд,но за да можем да запазим ресторантчето,което е много посещавано,собствниците искаха бройка хора и цена на меню на човек около 20 лв.Тъй като,когато го запазвахме не знаехме дори и приблизителна бройка,запазихме за 30 човека.Утре ще се опитам да увелича бройката поне до 40,защото явно ще сме доста хора,но не мога да обещая за сега дали ще се получи.Утре ще дам повече инфо.Тръгването за манастира ще е в 11ч.от хотела,така че който има желание да идва,трябва до този час да кацне в базата Сигурни за сега са 30 места и по 20 лв на човек,но мисля,че все ще измислим начин дори и да сме повече хора.
    2011 Giulietta MA-ex
    1995 155 1.8 TS 8V
    2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Абе не съм за 20 лева ама ми се струват множко за един обяд - да не говорим че повечето най вероятно ше пият по бира и някакво мезе.
    sigpic
    Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
    Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Първоначално публикувано от pinifarina
      Абе не съм за 20 лева ама ми се струват множко за един обяд - да не говорим че повечето най вероятно ше пият по бира и някакво мезе.
      Няма как да запазим заведението,дори и за бира защото:

1.Има много хора и като отидем голяма група,със сигурност няма да има място.

2.Искат куверт като се запазва, а той никъде не е по малък от 20 лв.

3.Няма къде да се обядва после,това го правим като обяд...всички да сме пак на едно и да е весело.

4.Никой не е задължен да идва, всеки си преценява дали ще има възможност и дали има желание да дойде.(мисля,че като си се вдигнал от Варна няма да те сбъркат 20 лв да хапнеш).

5.Менюто е повече от перфектно за тази цена.
      Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
      EX`146 2.0 16v TS

Comment

Първоначално публикувано от pinifarina

Колега,за по бира и мезе няма как да резервираме цяло заведение.Решихме да го направим така,за да бъдем всички заедно,пък и тогава си е време за обяд.Тези които са ходили там знаят колко е красиво и мисля че си заслужава,но както каза колегата "Алфа Ромео" не е задължително,всеки сам си преценява.
        Последно вчера запазих още 10 места,така че стават вече 40,като цената ще е някъде 18,50 на човек.
        2011 Giulietta MA-ex
        1995 155 1.8 TS 8V

Comment

Добре де - бройте още десетина човека
          sigpic
          Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
          Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Re: Относно разходката до Дряновсия манастир на 28.06./събот

Първоначално публикувано от wrc
            Ако някои не са успели да разберат,за събота има предвиден мини поход до Дряновския манастир който е на около 25 км от Търново.За там сме предвидили и обяд,но за да можем да запазим ресторантчето,което е много посещавано,собствниците искаха бройка хора и цена на меню на човек около 20 лв.Тъй като,когато го запазвахме не знаехме дори и приблизителна бройка,запазихме за 30 човека.Утре ще се опитам да увелича бройката поне до 40,защото явно ще сме доста хора,но не мога да обещая за сега дали ще се получи.Утре ще дам повече инфо.Тръгването за манастира ще е в 11ч.от хотела,така че който има желание да идва,трябва до този час да кацне в базата Сигурни за сега са 30 места и по 20 лв на човек,но мисля,че все ще измислим начин дори и да сме повече хора.

само не разбрах от каде ще се тръгва за дряновския манастир и в колко часа
            alfa 156jtd sportwagon

Comment

Първоначално публикувано от encho

само не разбрах от каде ще се тръгва за дряновския манастир и в колко часа
              В 11 ч. от хотел МАНАСТИРА
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
              Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

От Варна група от 12-14 човека ще пристигнат, може би директно
                на Манастира
                ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Първоначално публикувано от Tinoto
                  на Манастира

Ще се оправите ли до там Ще се чакаме там...Но звъннете на някой да се знае.
                  Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                  EX`146 2.0 16v TS

Comment

Първоначално публикувано от AlfaRomeo
                    Първоначално публикувано от Tinoto
                    на Манастира

Ще се оправите ли до там Ще се чакаме там...Но звъннете на някой да се знае.
                    А и едно Бургаско кюмбе

ПП Бахти якия нет има в Обзор
                    '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                    Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                    Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

... Сигурни за сега са 30 места и по 20 лв на човек,но мисля,че все ще измислим начин дори и да сме повече хора.
                      30 май са малко. Аз ще дойда с още 3-ма - 4-ма. Никой от нас не е настанен в Манастира. Значи бройте колкото са резервациите за петък за Манастира плюс всички, които допълнително заявяват като мен и варненската група.
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                      Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

процеса...
                        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Страшни папараци ей,нищо не изпускат
                          2011 Giulietta MA-ex
                          1995 155 1.8 TS 8V

Comment

wrc мен ще ме пишеш ли в компанията
                            Alfa romeo 146 1.6 Т.S
                            Renault Laguna 2.0 16v 98g.

Comment

На колко водки "Финландия"си бе брат ми
                              2011 Giulietta MA-ex
                              1995 155 1.8 TS 8V

Comment

Working...
                              X