Известие

Collapse
No announcement yet.

И защо не си потърсихте стикерчетата с ника ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• И защо не си потърсихте стикерчетата с ника ?

Останаха още доста ... знаете ми колата ...., KGB каза по микрофона .... , но с изключение на P.A.C.O. , не мисля , че друг има оправдание да не си вземе стикера
    П.С. Неговия не беше отпечатан по моя вина или по вина на печатаря , но ако иска не е проблем да му го направя

Re: И защо не си потърсихте стикерчетата с ника ?

Първоначално публикувано от jorko
    Останаха още доста ... знаете ми колата ...., KGB каза по микрофона .... , но с изключение на P.A.C.O. , не мисля , че друг има оправдание да не си вземе стикера
    П.С. Неговия не беше отпечатан по моя вина или по вина на печатаря , но ако иска не е проблем да му го направя
    ох аз успях на около 20-30 човека, които познавам лично, да ги изнамерия изрежа и да им ги дам ... ама само толкоз
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
      ох аз успях на около 20-30 човека, които познавам лично, да ги изнамерия изрежа и да им ги дам ... ама само толкоз
      а аз пък твоя собственоръчно го залепих , без да ме видиш
      но става въпрос за останалите
      нито искам пари нито нищо , само че ми останаха като багаж

Comment

Сори пич, ама се чудя моето защо го намерих стъпкано и смачкано на земята ... добре че ми го посочиха ...
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User
          Сори пич, ама се чудя моето защо го намерих стъпкано и смачкано на земята ... добре че ми го посочиха ...
          ух тука май вината е моя, щото аз бях взел на Поох и твоето (май) ....
          за да ви ги дам, а вас все ви нямаше и нямаше
          и от 4те които см държал бях загубил две в тоя вятър - на Поох едното със сигурност, за другото не бях сигурен чие беше...

Comment

с изключение на P.A.C.O. , не мисля , че друг има оправдание да не си вземе стикера
            Няма проблем стикер не ми стябва вече-Италфест 2005 мина,ама на едно возене кат се видим на божурище не бих отказал

Comment

а аз зи взех моето но ме досрамя да го залепя на голфа на жена ми

Comment

Аз пък моя го намерих под чистачката на предното стъкло. Някой ми го е дал докато ме е нямало. Благодаря на Жорко за стикерчето и на този дето ми го е закачил.
                '98 Alfa Romeo 156 1,8 16V Twin Spark

Comment

Аз моя си го взех и залепих собственоръчно
                  2005 Fiat Idea 1.9 8V(CF3) JTDm "Emotion"
                  2001 Fiat Punto 1.2 16V(CF3) ELX "Speedgear"
                  1990 Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
                  www.fiat-uno.net

Comment

Първоначално публикувано от Hristo_156
                    Аз пък моя го намерих под чистачката на предното стъкло. Някой ми го е дал докато ме е нямало. Благодаря на Жорко за стикерчето и на този дето ми го е закачил.
                    ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

И аз мерси на този дето ми го залепи че аз нямах много време
                      И все пак кой беше този
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                        И аз мерси на този дето ми го залепи че аз нямах много време
                        И все пак кой беше този
                        jorko

Comment

Предполагам и моето ти си го лепнал....

МЕРСИ МНОГО ЗА СТИКЕРИТЕ...
                          sigpic
                          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Аз моя го намерих на предната седалка на колата - не я бях заключвал. Любимата на Мони ми го залепи. даже не съм го махнал още и колегите питат кво е това
                            Благодаря за стикерчетата - вече мога да свързвам някои никове от форума с конкретен автомобил и човек
                            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

И моя още седи, докато не го отмие дъжда мисля да не го махам
                              даже Евгени каза че ще казва на мивкаджийте да не пипат там, да не се избели

Comment

Working...
                              X