Известие

Collapse
No announcement yet.

И защо не си потърсихте стикерчетата с ника ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от BatVas
    Аз моя го намерих на предната седалка на колата - не я бях заключвал. Любимата на Мони ми го залепи. даже не съм го махнал още и колегите питат кво е това
    Благодаря за стикерчетата - вече мога да свързвам някои никове от форума с конкретен автомобил и човек
    Радвам се, че си си го намерил Реших да ти го оставя на предната седалка, за да не го отнесее вятъра от чистачките
    Благодаря на Жорко за стикерчетата и за цялата разправия покрай тях
    Alfa Romeo 155 1.8TS '93
    Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

Аз не помна кой ми го даде обаче седи много яко дано не се отмие скоро.

Comment

така като гледам май всички ще си запазим стикерчетата възможно най-дълго.едно много голямо благодаря на Жорко и за идеята и за реализацията

Comment

А на мойта толкова добре стои че и да се отмие бих си поръчал ново, че и в няколко размера стига Жорко да може, и да му се занимава. А и мисля че не само аз ще съм желаещ. Голямо БЛАГОДАРЯ за сегашното

Comment

и АЗ ГОЛЯМО БЛАГОДАРСКО на Jorko, само малка критика за цвета, така де липсата на такъв... Добре че някой ме подсети да дойда че съвсем бях забравил за стикерчетата. Да не говорим че и аз също смятам да си го оставя на колата за макс време...

п.с. Колеги имам призив да си видите рег номерата, че ми докладваха за коли из София със стикери на Монитор, Телеграф и Политика. Да не дразним куките излишно...
            Lancia Lybra SW Executive, 2.4JTD, 150 hp, 841C000 '03
            Lancia Kappa Coupe, 2.0t, 205 hp, 834A4.000 '97
            Lancia Kappa, 2.0, 145 hp, 838A1000 '95
            Lancia Dedra, 1.6, 90 hp, 159B9000 '94
            Lancia Dedra, 1.6, 90 hp, 835A1000 '91

Comment

мда ам как се махат тия лепенки - от номерата става дума... лепилото остава и то точно върху цифрите дейш... вчера половин час съм чопкал и ме фана секлета та още не съм го зачистил
              пс много добре стана с никовете моя ша си го оставя както и стикерчета с италфест 2005...
              '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
              '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Първоначално публикувано от alf
                мда ам как се махат тия лепенки - от номерата става дума.
                Сори предупредих да се лепят малко, затова и определени хора ги лепиха, иначе грешката е на печатницата, но така и така аз отговарях, така че приемам критиките на собствената си тиква... За догодина живот и здраве ще се коригираме.
                Lancia Lybra SW Executive, 2.4JTD, 150 hp, 841C000 '03
                Lancia Kappa Coupe, 2.0t, 205 hp, 834A4.000 '97
                Lancia Kappa, 2.0, 145 hp, 838A1000 '95
                Lancia Dedra, 1.6, 90 hp, 159B9000 '94
                Lancia Dedra, 1.6, 90 hp, 835A1000 '91

Comment

Първоначално публикувано от mariobg
                  Първоначално публикувано от alf
                  мда ам как се махат тия лепенки - от номерата става дума.
                  Сори предупредих да се лепят малко, затова и определени хора ги лепиха, иначе грешката е на печатницата, но така и така аз отговарях, така че приемам критиките на собствената си тиква... За догодина живот и здраве ще се коригираме.
                  Хич да не ти пука аз даже с него си карам не съм го отлепил кой иска да ме спре да ме хване
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

до всички - стикерчетата няма да се отлепят сами , гарантирам !

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                      а аз зи взех моето но ме досрамя да го залепя на голфа на жена ми
                      само не ми стана ясно като се барам модератор що ми е бели4ко ама.......ще простя на жорко за цвета

Comment

много сори за неуредиците покрай цветовете и т.н. , но живот и здраве за другия фест ще се постарая повече

Comment

аз също искам да изкажа благодарности на жорко за стикерчето наистина много добре стои и нямам намерение да го махам скоро а това че не е шарено е още по-добре,беличко екстра пасва евала жорко
                          Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                          ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                          ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

И моя стикер още си седи и не съм го махал, стои си страхотно. Един малък , вечерта след феста си седях с приятели на спирката на х. Хемус и реших да си направя малък бъзик с тези които минават от там с армагана който си взех от феста, лепенка на "ТЕЛЕГРАФ" , залепих я отново на номера и само им гледах физиономиите на разни таксиджии, както и на една патрулка която мина с 10 км/ч и даже се огледа да види какво пише там
                            2005 Fiat Idea 1.9 8V(CF3) JTDm "Emotion"
                            2001 Fiat Punto 1.2 16V(CF3) ELX "Speedgear"
                            1990 Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
                            www.fiat-uno.net

Comment

да те уредя съc стикер VW club-org.bg ???? а жената на Голфа съм изтепосал и отзад и отпред
                              Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                              Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Първоначално публикувано от kris11
                                да те уредя съc стикер VW club-org.bg ???? а жената на Голфа съм изтепосал и отзад и отпред
                                мани чоека, и без туй гу и срам... ти пак
                                '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                                '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                                '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Working...
                                X