Известие

Collapse
No announcement yet.

Конкурс СПЕШНО...най-добра снимка от Италфест2005

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Това определение за заглавие на тази снимка с ТОЗИ итал- фен ме разби от точност -"прави си че разбира" ..http://turtey.alfaromeo-bg.com/pics/fest/DSCN0486.JPG
    http://bmwpower-bg.net/forums/album_per ... er_id=2238

Comment

Първоначално публикувано от svetlion
      Това определение за заглавие на тази снимка с ТОЗИ итал- фен ме разби от точност -"прави си че разбира" ..http://turtey.alfaromeo-bg.com/pics/fest/DSCN0486.JPG

Е че той бате Еньо си разбира бре колега............
      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

дайте да изберем снимките примерно днес/утре че ми трябват за статията италспиид и да не се бавят нещат
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Аз съм подбрал доста снимки...дано довечера да имам нет.
          sigpic
          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Алф -Неуморният!!

Имам предложение да се добави и една номинация за най-ентусиазиран Алфист -купонджия.И моето предложение з а Неуморния е АЛФ

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
            Втора национална среща на 155

Comment

Ако ми позволите, ще се съглася на 100% със скъпата колежка. Alf наистина показа на всички какво е да се чувстваш добре на купон, дори и сам. Гласувам "за" и с двете ръце !!!
              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

и още доказателства

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                Втора национална среща на 155

Comment

Аз вечерта не бях ама пак съм за Алф- кат го видех от 9 часа беше почнал с биричките в тоя вятър ! И вика: "Аз пих две кафета преди това." На мен при такова упражнение че ми гръмне бойлеро !
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Aaaaa, Alf е манияк ... аз не видях някой да издържи повече от него на данцига... засрамете се !!! Гласувам "за" по отношение кандидатурата му за "най-ентусиазиран Алфа-фен"

Comment

Aко ми позволите да изкажа собствено мнение - ще пусна и гласуване за най-красив алфист - а именно :

За по-незапознатите - това е скъпата колежка milenamr

Comment

Естествено вижте пред коя кола е предпочела да се снима...
                        www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx
                          Естествено вижте пред коя кола е предпочела да се снима...
                          дааам, пред таз с тунинговата задна чистачка
                          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Абе шегувайте се вие ... ма видехте ли без тая именно чистачка кво време изряза Шокса на "майсторското", а ?
                            ма добре че не се пуснах и аз със сичкото мунинг-уепенки и цветни пера на чистачките, че нямаше да има кой да ме достигне дори, да не говорим да ме мине...

Comment

Само е така за чесане на езиците да си кажа, че на тренировките направих 23.3сек.
                              Грешката в самото състезание ми беше, че минах на 1 скорост при обратния завой, защото не го изнесох достатъчно. Там загубих поне секунда и нещо. Ко да се прай...
                              www.facebook.com/workshox

Comment

кОнкурса приключи.

Comment

Working...
                                X