????
Известие
Collapse
No announcement yet.
Анкета следващия ИталФест2006 да е в събота или неделя???
Collapse
X
-
Анкета следващия ИталФест2006 да е в събота или неделя???
0Събота0%0Неделя0%0sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"Тагове: Няма
-
Ми ще го мислиме....това за сега е само проучвателна анкети...има предложение да го направим в някой от официалните неангажиращи празница като Съединението например. После и този варянт ще "разиграем" да видим кое ще е първо тук събота или неделя.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
абе аз ако трябваше на другия ден да съм на работа, тоест в неделя фест... щях да съм там ама спящ зад бюрото
трябва си един ден за отмОр
особено за по ангажираните в мероприятията ...'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от valjoабе аз ако трябваше на другия ден да съм на работа, тоест в неделя фест... щях да съм там ама спящ зад бюрото
трябва си един ден за отмОр
особено за по ангажираните в мероприятията ...
и оффтопик малко - ЗАДЪЛЖИТЕНО ПО-РАНО ДА Е!!! Че се намръзнахме като кучета! Началото на септември е мисля добре!
Comment
-
Абе помислете малко как неделя като ората са на работа понеделник кой ше ти остане докрай в неделя ако трябва да пътува 3-4 часа и то в неделя на натоварено движение0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Както някой спомена как ще стане в неделя като за някой от храта ще е далече със сигурност и ще имат в най лошият случай 3-4 часа път. Лошото е че пък някой са на работа в събота и може да не могат да си вземат почивка. Както и да се мисли все за някой ще е неудобно ако е по празниците пък някой ще се оплаче че е точно когато жена му не е навита и така.
Иначе аз съм за събота и наистина ще е по добре да е началото на септември може би. Петко и затова да пусне анкета.
Comment
Comment