If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Знаете как е....посочвате колата която според вас е с най-добрия силов тунинг...и после колата с най-много гласове е победител.
Аз посочвам моята ...най-бързия дизел
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Жорко е всепризнато име и всички знаем възможностите на Пунто-то, но аз ще гласувам за Бобо . Смятам, че той заслужава наградата заради големия ентусиазъм и усилията, които положи.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
моето возило е силничко , признавам , но не бих се осмелил да направя турбокола от нетурбокола , така че Бобо печели точки за това
Аве ти кво се правиш на скромен виж колко си известен всички статии по вестниците са за "малкия звяр"
ААА и един футболист дет не беше чел вестници си изяде бутонките май последно
Аз пък ще гласувам за Уно 1.5 карбуратор което участваше на феста (той жорето го знае много добре ) човека също е хвърлил много труд по него и колата за класа си върви ужасяващо много
Аз пък ще гласувам за Уно 1.5 карбуратор което участваше на феста (той жорето го знае много добре ) човека също е хвърлил много труд по него и колата за класа си върви ужасяващо много
прав си , но аз ще изчакам малко за него , знаеш защо
Ами и аз ще гласувам за на Бобо страшилището Не че имам нещо против Жорко - напротив .. на феста си бъбрих малко с него и е много точен .. за Пунтото няма какво да кажа просто .. но все пак Бобо
За Жорко на всички ни е ясно аз гласувам за Бобо макар че човека с уно-то 1.5 който се казва Даниел също заслужава глас, но Бобо и Енъо с присаждането на турбото се измъчиха повече. А иначе на Даниел уно-то върви колкото мойта кола
Като гледам тук конкуренцията е доста силна....този конкурс може да се проточи малко по-дълго
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment