И за мен 2бр.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кой ще идва на вечеря, след "ИТАЛФЕСТ 2008"?
Collapse
X
-
Уважаеми колеги, тази вечер окончателно бе взето решение официалната вечеря след "ИТАЛФЕСТ 2008" да се проведе от 20ч. на 11.10.2008г. в бирария "Ale House" намираща се на адрес гр.София, ул."Христо Белчев" №42, на ъгъла с ул."Неофит Рилски", точно на мястото на някогашната "Ротисерия".
Бирарии в София има много, но като тази няма друга в цяла България – само там предлагат жива бира, която всеки си налива сам. Да, точно така, правилно прочетохте - САМ
Името на "Ale House", буквално се превежда "пивница", но точно тази пивница спокойно можем да наричаме "Дом на живото пиво", даже образцов, ако трябва да дадем оценка на обстановката и обзавеждането от масивно тъмно дърво и кожа.
Знаете, че вече на много места сервират т.нар. жива бира – нефилтрирана, без допълнителна обработка и консерванти, но неудобството преди консумаията идва не от друго, а от постоянното чакане барманът или сервитьорът да ни я поднесе. Не и в "Ale House", където са внедрили уникална система, неизползвана досега в България – от огромни съдове за доферментация (видими още с влизането), живото пиво циркулира по тръби из цялото заведение и потича с едно натискане на кранчето директно в чашата ви!
Брояч отмерва колко точно милилитра от благодатна течност сте си сипали и сякаш всеки път, когато го погледнете казва "Можеш още!"
Масите, снабдени с такъв индивидуален кран, са цели 26, така че все ще успеете да се доредите под струята.
Менюто на "Ale House" е богато, за всеки вкус и всяко питие, но мезетата и ястията, които вървят с бира, имат преднина. Приготвят се чудесни джолани, вурстове, картофки по различни рецепти, включително и домашен чипс, крилца и дори дивеч, например глиган и елен, които са винаги пресни. Имат също рибни специалитети, както и по-обикновено, но не по-малко вкусни гозби.
Конкретна оферта за менюто, както и точна цена на куверта очаквайте в най-близко бъдеще, буквално до ден-два.
Надявам се предложението да ви допадне и да се повеселим заедно на 11.10.2008г.Last edited by Kuku; d.m.y г., 02:44.sigpic
Comment
-
Eй Кире аз като бях командировки съм пропуснал да се се запиша - ама нали знаете , че от такива събития не отсъствам.
+12.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
резервирам и аз за 4 човекаHyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Comment
-
Надявам се е резервирано цялото заведение за феновете и няма да има външни посетители.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от proper Покажи съобщениезаведението се затваря изцяло за нас и няма проблеми да откараме до колкото издържим))
Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98
Comment
Comment