If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това, че победата не е обвързана с награда, не прави регламента по-умен.
А опита за сарказъм е толкова несполучлив и не на място, че нямам думи.
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
какво те бъркат класовете. Както каза Гринго - няма какво да се спечели или загуби ако се участва. Или ей така да си мърморим.
Кво ми цитирате регламенти - Още малко ще искате техническата комисия на ФИА да проверява колите щото мощни спонсори са вложили милиони във вас и ще загубите или спечелите десетки милиони.
БатВас: Ало Бърни, БатВАС е?
Бърни Екълстоун: Кажи БатВас!
БатВас: Уреди 5 комисаря от ФИА за 11.10.2008 на писта Лесново
Бърни Екълстоун: Къде е това бре, лицензирана ли е?
БатВас: Абе щом съм казал пращай или кажи че не можеш, кво увърташ?
Бърни Екълстоун:Абе честно да ти кажа и при нас има едни дето само жалби и оплаквания пускат и много работа се събра на техническите комисари, та няма как:
БатВас: Карай здраве да е!
Както виждате от проведения разговор, нищо не можах да направя така че състезаниято няма да отговаря на никакви изисквания - МОЛЯ УЧАСТНИЦИТЕ просто да се забавляват - ония 10 млн награден фонд и още 10% от телевизионните права отпадат.
ХАХАХАХАХ много си прав - са ходи го обясни на НЕНО щото той каза че всичко ще е по ФИА
А не аз , аз само успорих решението
браво васе чата ми хареса
аз предложих да запазим класовете от божира ) чисто ясно и изпитано
както и да е вече е късно за каквото и да било
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
ами за тези които сега разбират че е трябвало да се записват ......
а наистина искат да тестват новата си кола....
дано да става и на място.....
пускай молба по маила....
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment