If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Туко що се прибирам от сервиза... Колата ми 95% няма да стане тая седмица Някой от София около моя квартал да има свободно място в колата? Влизам 50% от бензина...
Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.
Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър )
Fiat Brava JTD
Аз тръгвам от Младост, така че ако не си намериш някой по-удобен нямаш грижи да те кача. За бензина нямай ядове.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Туко що се прибирам от сервиза... Колата ми 95% няма да стане тая седмица Някой от София около моя квартал да има свободно място в колата? Влизам 50% от бензина...
И аз мога да те взема, бензинът е от мен па и на тиайка ше се возиш ако решиш - 0885 022 141 може и в събота да звъннеш излизам от нас към 7-7:30
МОНИ знаеш ми номера , за бенза не бери грижи - минавам и те вземам само кажи. Ще те повозя на кораба 164 -ката , реших нея да водя на феста 156 -цата вече е ходила
И аз мога да те взема, бензинът е от мен па и на тиайка ше се возиш ако решиш - 0885 022 141 може и в събота да звъннеш излизам от нас към 7-7:30
Ма човекът иска на Алфа да се повози, той ФИАТ си има .
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Колеги и другари, и аз да спомена - ако някой няма с какво да ходи на Феста, приемам дружки за пътуването срещу някаква помощ за бенза ... А всъщност може и обратния вариант - ако някой не иска да пътува сам (както съм аз по една случайност... ) и иска малко помощ за транспортните разходи, да свирка !
Опс, става дума за Пловдив обаче ...
Бе и аз не разбрах кой от двамата е тиквеника, ма да приемем, че е и за двамата.
А постът ми беше само майтап, който ме познава, знае че съм много над спорове от рода на истински алфи срещу фиати, бензин срещу дизел, София срещу провинцията и т.н.
Ако успея да дойда аз ще тръгвам от Плиска с меко казано неособено подготвената за изложба 33-ка, ако те устройва сподели
Когато си тъп, обикновено е за цял живот...
Благодаря на всички отзовали се. Дадоха ми някаква надежда, че може да намерят части и да ми съберат скоростите до утре ама дали ще намерят не знам ако утре не е готова късния следобед ще пиша на някой от вас
Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.
Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър )
Fiat Brava JTD
Ма човекът иска на Алфа да се повози, той ФИАТ си има .
Преди Италфест 2006 Бобо ми рече мъдри слова - Всичкото МПС , дето номера на рамата му започва с "Z" , е добре дошло .. и аз се възползвам максимално от това ясно послание за участие на секви италиански кошни ...ооопс , коли , мотори , мотопеди , пикапи , бусове и камиони ... предполагам , това все още си важи
Comment