Този Фест ми беше първият и бях доста впечетлен още от сутринта на Ботевградско шосе имаше само италянски коли/главно АЛФИ/.На самия фест беше също доста забавно имаше какво да се види. Организацията беше доста стегата, с изключение може би на драга, но аз нямам намерение да критикувам организаторите, тъй като с ништо не сам спомогнал за организацията. Все пак да не забравяме, че те организират всичко на добра воля и ако ги няма намя да има ИТАЛФЕСТ.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Впечатления от Италфест 2008
Collapse
X
-
Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
sigpic
http://vbox7.com/play:884c5234
http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded
-
За мен фестът беше незабравимо изживяване и мога само да съм благодарен на всички, участвали в организацията - от спонсорите до стюардите. Дори само гледката на толкова красиви автомобили на едно мяст е достатъчна да ми вдигне настроението за седмици напред.
Забележки към организацията и програмата могат да се отправят, но аз предпочитам да го направя на подходящо време и място.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Ей, на мене ми беше първия фест в живота и мога да кажа, че се изкефих просто на мах.Запознах се със супер много хора и се надявам да продължим да поддържаме връзка.Харесаха ми колите и това че бяхме наистина много, начина на подредба и изобщо шоуто като цяло.Дребните недостатъци като дългото чакане за бира и кебапчета или пък недотам доброто майсторско шофиране мисля,че избледняват пред останалите готини моменти.Поздравявам всички,които организираха това шоу и знам, че каквото и да се говори, е адски трудна подготовка с такъв мащаб.И точно затова предлагам за следващата година да се обединим всички фенове и да помогнем за организирането на наистина невиждано шоу. Може да отворим даже тема във форума,в която всеки ще може да даде някакво предложение.Най е лесно да се критикува и затова давам това предложение.Така, ако има недоволни,то ще сме недоволни само и единствено от себе си.Стига толкова съм писал-Отново поздравявам всички за положения труд за организирането на феста и всички фенове,които уважиха тези хора,празника и марката Alfa Romeo!Alfa Romeo 156 1.8TS' 98
Comment
-
Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщениеНе останах очарован от ФЕСТА.А колкото до кошчета..без коментар....защото ги нямаше и добре че си носехме торбички за отпадъци,които след това изхвърлих в контейнирите пред нас.Единствената организация ,която беше на ниво ,това че бяхте осигурили WC-та.А за летище ми се стори доста странно да няма ограничения за пушене.При условие ,че на всяко едно летище се намират лесно възпламеняеми и избухливи вещества/масла от рода на ВНИИНП-10,АМГ,МЦ и др.,както и горива като "високооктановите бензини",керосини,JET /....А колкото до културата на БЪЛГАРИНА съм съгласен с тебе ....Дори и кошчетата да бяха както трябва,пак щяха да останат празни.
Дано другата година бъде нещо по-различно,по-добре огранизирано и ....да е всичко по по най.....Нова година нов късмет.....
чували имаше, при това - достатъчно (изводът е базиран на факта, че след като почистихме и събрахме изхвърлените по цялата писта боклуци в наличните, закачени като импровизирани кошчета, чували, част от тях останаха полупразни.)
мероприятието се организира от фенове, едва ли се очакват кошчета със златна нишка.
всичко останало са само оправдания.
Comment
-
Първоначално публикувано от BasicElement Покажи съобщениеИскам само да уточня, че съм наясно с факта, че организаторите дават всичко от себе си, и не го умаловажавам.
В никакъв случай не съм казал това за лентите като упрек към организаторите - беше упрек към тези посетители, на които им липсва елементарна култура.
Пак повтарям, че аз си изкарах добре на феста, но просто очаквах повече. Итал Фест поне на мен ми звучи доста по-грандиозно, отколкото просто сбирка на съфорумци от два клуба. Сигурен съм, че и за всеки страничен наблюдател звучи по същия начин.
Лично аз имам желанието да помогна, с каквото мога догодина, за да направим събитието по-добро и до тогава ще търся варианти. Дано да имам успех.
Поздрави !Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
sigpic
Comment
-
А защо никой не почете най-доброто време на СТОК АЛФА НА ГАЗ - колегата Тошко от Пазарджик (toki4a) със 155 1.8 8v даде 16.95 ... което си е повече от достойно за уважение според мен !!!
Браво на колегата !!!Last edited by Alfa User; d.m.y г., 21:59.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениене ми се спори.
чували имаше, при това - достатъчно (изводът е базиран на факта, че след като почистихме и събрахме изхвърлените по цялата писта боклуци в наличните, закачени като импровизирани кошчета, чували, част от тях останаха полупразни.)
мероприятието се организира от фенове, едва ли се очакват кошчета със златна нишка.
всичко останало са само оправдания.
На мене другарко също не ми се спори,защото не бяха само кошчетата....ама карай...Алфа...всичко друго е компромис!
http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеА защо никой не почете най-доброто време на СТОК КОЛА НА ГАЗ - колегата Тошко от Пазарджик със 155 1.8 8v даде 16.95 ... което си е повече от достойно за уважение според мен !!!
Браво на колегата !!!
Ми защото едно червено пловдивско Фиатче /Типо/ удари в земята всички,но все пак браво и на колегата с тая Алфина...
Алфа...всичко друго е компромис!
Comment
-
Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщениеНа мене другарко също не ми се спори,защото не бяха само кошчетата....ама карай...
следващият път заповядай да действаш.
Comment
-
Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщениеМи защото едно червено пловдивско Фиатче /Типо/ удари в земята всички,но все пак браво и на колегата с тая Алфина...
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениечудесно, другарю.
следващият път заповядай да действаш.
Ами с удоволствие стига да ме поканите Другарко!!!Алфа...всичко друго е компромис!
Comment
-
Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщениеАми с удоволствие стига да ме поканите Другарко!!!
поканен си.
и стига сме спамили, че ей сега някой любезен мод ще мине с метлата
Comment
-
Аз аплодирам организацията! Не за да се подмажа, а защото наистина организаторите бяха положили големи усилия, имаше ретро коли, имаше по-нови коли (159 ки), имаше МАЗЕРАТИ.
А и ми направи впечатление когато си тръгвахме, че членовете на клуба ни обираха боклуците !!!
Аз още се чувствам малко гузно, че не помогнах
Недостатъци също имаше, но настроението беше преповдигнато и гледах от положителната страна на нещата. Правете го и Вие
Благодаря на организаторите !!!
Comment
-
За феста Ок по добър по лош въпрос на мнение.Не доволни винаги ще има.
Едно нещо имаше в повече на този фест кошчета.Толкова ли е трудно след като някои си е направил труда да ги сложи през 15м да не се ползват а да си правим купчинки А?
Просто колеги уважавайте труда на малкото хора които станаха в 6 00 а някои и не бяха лягали,за да доидете и да си изкарате идин приятен ден.
Каза се да не се пилят гуми по паркинга кои не мина тои не се пробва.Да де ма някои е поел ангажимент за това да не става,или мислите че летищата в Бг.са толкова много,та да ги сменяме.
И последно само кат има червена лента това значи да не минаваш,защото някои носи отговорност за събитието Италфест.
Инак купона беше както винаги на ниво.
Поздрави1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv
Comment
Comment