If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
шегуваш се ... за 10-ти път го гледам неска...
в момента го правя на клип ша го кача в вбокс ... по някое време като се рипне
Това случи ли се? Шото май нямам друг вариант да го гледам.
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Репортажа за съжаление не е добре направен.
И не знам от къде го измислиха че имало 600 коли, при положение че сме бяхме максимум 400, даже по-скоро 350-360.
какво толко му е на тоя мъник за снимане... мене ми писна точно този всеки божи ден да го виждам при новите блокчета зад била-Люлин
готина е , но в лесново е имало къде-къде по- спортни натури ( аз бях на 4-5 км от Мястото (с. Априлово, през реката, по пътя на север от голямата кариера и си там) и берях ябълки )
абе не , че ме интересува,ама Фиатчето 500 е мое и смея да твърдя,че никога не е било в Люлин
Alfa Romeo Giulietta
Lancia New Delta 1.4
Fiat 500 1.4 Lounge
И не знам от къде го измислиха че имало 600 коли, при положение че сме бяхме максимум 400, даже по-скоро 350-360.
Но все пак е по-добре от нищо.
Колкото-толкова.
Ако не се лъжа видях номер 512 на една кола, така че може и да е имало 600...
Но все пак е по-добре от нищо.
Колкото-толкова.
Не е добър-щот е кратък....Важното е че са ни споменали......Пък колко коли е имало к`во значение има?
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment