If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не че критикувам някой .. просто защо никой преди тва не пусна тема да каже, че ша трят каски ,...
ето, че имало хора които са искали да дават газ... ма са немоели ....
ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Записване за ДРАГ състезание Италфест 2008
Регламент за драг състезание – Италфест 2008
Състезанието по „Драг” ще се проведе в два класа „А” и „Б”.
Клас А
Автомобили без принудително пълнене до 2000 сс и с принудително до 1200 сс.
Клас Б
Автомобили без принудително пълнене над 2000 сс и с принудително пълнене над 1200 сс.
Състезанието се провежда на два етапа:
1. Етап: Клалификации.
Записалите се участници стартират за време. Състезателите постигнали първите осем времена образуват четвъртфинална стартова решетка според постигнатото време.
2. Етап. Състезание.
Състезанието ще започне от клас „А” и ще завърши с клас „Б”. Буква ще отговаря за стартова двойка от решетката: А / 1-5, Б / 2-6, В / 3-7, Г / 4-8. – директни елиминации. Победителите се определят от една директна гонка. Победителите се класират за полуфинал – А-В, Б-Г. Победителите в полуфинала се класират за финал. Полуфиналът и финалът се решават след две победи на даден състезател.
Състезателите се задължават да предоставят валидно свидетелство за провоуправление категория „Б” и валиден ГТП на МПС-то, което управляват на състезанието. Състезателите се задължават да стартират с предпазен шлем/каска и сложен предпазен/и колан/и във всяка гонка. Състезателите се задължават да не надвишават скорост повече от 30 км/ч извън рамките на състезателното трасе. Състезателите стартират сами, забранява се возенето на пасажери.
В състезанието вземат участие желаещи попълнили формуляр и декларация (декларациите ще се раздават на пистата) за участие.
ЗАЯВКИ ЗА СЪСТЕЗАНИЕТО СЕ ПРИЕМАТ ЕДИНСТВЕНО И САМО НА EMAIL: drag@clubalfaromeo.com ДО 18:00 часа, Петък, 10.10.2008
Състезателите се задължават да предоставят валидно свидетелство за провоуправление категория „Б” и валиден ГТП на МПС-то, което управляват на състезанието. Състезателите се задължават да стартират с предпазен шлем/каска и сложен предпазен/и колан/и във всяка гонка.
Май малко повечко трябва да се чете и по-малко да се пише ми се струва!
Браво Ники, браво брат. Интересно ми е как ние с Ники така се забавлявахме а тука трети лица се опитват да сакарат. малко пояснения. Запознат съм с колата на Ники. Колата е супер.
За незапознатите пистата беше малко по-дълга от 402 метра, по нанагорнище, иначе времената щяха да по– добри. Принципно имаше някакъв шанс да го победя, пробвах но това значеше да цедя колата над възможностите й.
Първата гонка... http://www.youtube.com/watch?v=FJFsyQj0WyQ
Ники сам може да каже че до около 100 - 110 го водех, след това ме изпревари. Разбрах че няма шанс и така... който е глеал втората гонка докрай е видял че стартирах само заради него. Разчитах единсвено на грешка в първите две скорости от негова страна а аз карах на 100% сигурност.... е не сгреши и дори не включих трета. Който е бил по съсстезания и хвърля пари за кола знае кой битки да си избира. Аз вече знаех че нямам шанс. Евалата копелето кара СУПЕР, евала.
За мистър хикс.... много добре знаеш че ако беше 2 от 3 щеше да го издухаш. Ти ме би защото от от първа трябваше да карам на трета... и не ми достигна писта... иначе колата ти е далече от тези двете на клипчето... самия факт че не се пусна дори в това състезание за кеф говори много .
Незабравяйте и участието на МИРО с бордото ку ве. Много добре кара... Късмет не му стигна срещу мен.. а карах на макса на колата си.
поздрави на всички !!!
ne0 достоен евалла братона Миро QV-то много добре вървеше браво хареса ми много
всичко беше много добре получи се много голямо шоу оасобенно финала с нено аве всичко беше на макс само ме е яд 4е не ми дадоха никаква награда все пак......
alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Колата си е стток има само филтър и генерация, даже и седалките бяха вътре, 1912 не искаше да ги махаме. Най-доброто засечено време на червеното типо беше 15.95, а на сивото /което не беше сток и беше 4 врати/ 15.48, така че фиатката се барне ще дава доста по-добри времена
Браво Ники страшно въри тва типо уееее,аз съм доволен и от мойта кола,от мойта конкуренция,единствения който ме би е Миро-145 QV,и двете ТИ-та и другото Куве,и Бравото ХГТ дадоха по слаби времена от мен,да не говорим за Венци с бързата ризница
П.С.Само да вметна че на сивото Типо времето на пистата в Сливен е 14.2
БМВ-то е М-роадстър и Шевролета не е зет 06 а зет 05
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment