Известие

Collapse
No announcement yet.

малко коментари от драг състезанието

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• VFTI много оправдания и закани! Да се дърпате пак, на бояна на незнам си къде! То на феста се е видяло за какво става въпрос, съжалявам че не успях да дойда! Условията са еднакви за всички! Че ти неможеш да си прецениш колата или настилката на която караш си е твой проблем! 16.90 добро време ли е според теб??? Каквото това, примиряваш се с факта и това е! Миналата година MRX-a като ме би приех нещата каквито са и се ентусиазирах да си направя колата по-бърза, не съм мрънкал и оправдавал...
    Няма смисъл от много приказки, иска се действие!!!
    Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

• как така сменяте на 7300 -7200 много ве ,,,,,
      аз пък сменям на 6600- 6500
      alfa 164 t.s ex
      tipo 2,0 16v turbo ex
      opel astra amnesia ex
      megane 2 ex
      alfa 159 jtd ех
      audi A6/S TQ 330+
      audi a4 b5 1,8 TQ 500++
      alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

• Колега Събев не си много запознат със спора За това и моля да не коментираш....

Иначе аз мисля, че казах достатъчно... и не съм се оправдавал... Просо търсех малко разнообразие в тоя форум, че вече 2 ри ден ме тресе грип ааа и исках да чуя онова готиното изречение "то се видя на пистата" да ми стане още по готино... Иначе аз реално си знам колко ми върви колата и ако е наред нито QV турбото може да ме бие нито корвета

Важно е да има да се спори за нещо за да могат да се пораждат амбиции.... Макар че аз след като бих 16В 2.0+чип доста добре така се амбицирах че си сложих газ...
        Last edited by VFTI; d.m.y г., 18:18.
        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
        by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от 1912 Покажи съобщение
          как така сменяте на 7300 -7200 много ве ,,,,,
          аз пък сменям на 6600- 6500
          Брат да каже някой от чип-осаните на колко сменя да те заболи главата
          Alfa romeo 145

Comment

• VFTI... брат аз ако не съм запознат с този спорт ти значи си нямаш и понятие от него! Толкова ни е разликата, сещаш ли се! Дай един клип как биеш 2.0 16V с чип, че и с много и затова и газ си сложи, става ли? Че отиде един път на писта и се притесни и се видя резултата, ОК?! Няма как да се срещнем сега, че и аз карам алфа със същия мотор 2.0 16V сега и ми е интересно как ше ме биеш, честно! Хем колата май ми е по-тежка от твоята и е стокова! Не давай така оценка за хора които не познаваш!!! Аз ти казах реалните неща, но май не ти се иска да ги повярваш!

Comment

• Братле не съм казал, че не разбираш... Казах че не знаеш НИЩО за конкретния спор... За това и да не се месиш в него ама гледам че явно искаш...
              Аз с моята кола досатъчно 16вета наплясках..(никога не съм твърдял че съм по-бърз от всички).И то дори да не правя нищо по нея... Набодох и един чип сложих един филтър за 50лв. даже и скъпо гориво не и слагах.(имам и 5 гърнета с катализатор).. Моите цели в областа на рейцинга си ги постигнах за това и сложих газ, защото си начесах крастата и повече не можех да си я позволя тая краста

Достатъчно ми се е доказала колата....

И Мурджев постоянно ме ебаваше как колко много вървели 16В ама после като падна започнаха оправдания и кви ли не глупости, че колата ми била сгъстявана и нам к'во си.... И от реакцията МУ тогава се видя че е кофти така да се говори без да си напълно сигурен...

Просто никога не трябва да се слагат всички коли под един знаменател... Защото после като стане някоя изненада и започва едно голяяямооо сране по форумите...

П.П Видях че горе съм сложил едно излишно "Т" и за това явно съм те подвел сори.
              Last edited by VFTI; d.m.y г., 18:39.
              by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от FreeStyler Покажи съобщение
                Брат да каже някой от чип-осаните на колко сменя да те заболи главата
                Е и на колко се смяня пак трябва да е на 7200 даже може и да са много другото е загуба обикновенния чип не е направен да дава достатъчно гориво при тези обороти.
                156 1,8 ТS 99
                Nissan Murano 2005

Comment

• VFTI точно с това ме подведе!
                  Няма грижи, всичко е ок!
                  Но за конкретния спор, няма смисъл се впрягаш толкова! Каквото станало това! Догодина пак! Важното е да се забавляваме, а кой кого изпреварил са подробности! Старт и старт не си мясат, смятам знаеш...
                  Айде със здраве!

Comment

• Хехе така е... Ама важно е да се чепка нещо във форума, че иначе голяма скука

Жив и здрав Много си прав
                    by RUBIG service

Comment

• Доста писания съм пропуснал. Искам малко да поясня, колата ми няма катализатор, махнаха ми го при Бобо месец два след като я взех.
                      Само че от 1 опит на пистата време дават само късметлиите или хората които са карали/ били преди това на пистата...
                      `
                      VFTI тук малко бъркаш, аz досега на писта не съм се състезавал и не съм късметлия, второто ми време бе като първото разлика 0.01

Поздрави от Hamburg
                      sigpicex
                      147Q2
                      300bhp/606nm
                      Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

• Първоначално публикувано от миро Покажи съобщение
                        Доста писания съм пропуснал. Искам малко да поясня, колата ми няма катализатор, махнаха ми го при Бобо месец два след като я взех.
                        `
                        VFTI тук малко бъркаш, аz досега на писта не съм се състезавал и не съм късметлия, второто ми време бе като първото разлика 0.01

Поздрави от Hamburg

Просто си давал газ до дупка... А аз пък реших да търся още по-добър старт(след пробния старт от доста високи обороти и голямо въртене) и тръгнах от малко по-ниски обороти, което пък ми изигра лоша шега и едвам стартирах...Това имах предвид

Е аз пък имам катализатор ама явно не ми е пречел до сега
                        by RUBIG service

Comment

• Е кой ти е виновен че не си давал газ? На другия фест ти ще пробваш 10 пъти и ще си избереш кое време да се вземе. И още нещо, защо винаги гледате в миналото, за това ли живеете? Кой кога е БИЛ по-бърз? Важно кой сега е по-бърз, не съм ли прав?
                          Никой не отрича, че колата ти върви много за този двигател с който си и махни катализатора!!!
                          Last edited by fnt; d.m.y г., 08:41.
                          sigpic
                          SCUDERIA ITALIA
                          BMW 5-er
                          BMW 7-er
                          Fiat GP

Comment

• важното е кой е най бързия
                            alfa 164 t.s ex
                            tipo 2,0 16v turbo ex
                            opel astra amnesia ex
                            megane 2 ex
                            alfa 159 jtd ех
                            audi A6/S TQ 330+
                            audi a4 b5 1,8 TQ 500++
                            alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

• И кой е той???

Comment

• Първоначално публикувано от 1912 Покажи съобщение
                                важното е кой е най бързия
                                В твоя клас беше самолет, много добре ти върви колата.
                                sigpic
                                SCUDERIA ITALIA
                                BMW 5-er
                                BMW 7-er
                                Fiat GP

Comment

Working...
                                X