Известие

Collapse
No announcement yet.

малко коментари от драг състезанието

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Събев Покажи съобщение
    И кой е той???
    Финала в клас А (атмосф. до 2000) беше между 145-цата на Не0 и Типо-то на 1912.
    Победа за Типо-то. Алфата обаче и тя много злобна... накъса двулитровки и отиде на финал.
    Last edited by Nasko_77; d.m.y г., 00:13.
    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
    sigpic
    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

• Ok! Nasko_77 това го знаех, просто се пошегувах, но все пак благодаря за информацията, евала един се отзова на въпроса!
      1912 ти кара ли в по-горния клас?
      Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

• Мале,мале,мале от каде тръгнахме до каде стигнахме....Амиии аз направо да кажа абеее колата ми е пълен кенеф невърви супер злеее слагам неща от Илиенци по нея,това ли да ви кажа скъпи спамери аре нема нужда 99% верно по цял ден си седите пред пц-тата и кой кво чул кво видял в в-бокс и ми плямпате некви глупости амааа май май никой несе сеща че ми дреме на к*ра щото аз си знам ква ми е колата какво как и защо сам направил с нея какви коли сам бил как карам и на мен неми трябва експертната оценка тип (спамерска) от вас!И Мурджев какво толкова си заспорил за на Миро Ку-Ве-то,ти по-потдържано и лъскаво Ку-Ве от неговото виждал ли си?Аз несъм!Колата нему е напълно сток,има спортен филтер и катализатора е махнат.С него сме комший и ще се пуснем когато се върне от Германия,неказвам че ще го бия даже съм сигурен че той ще ме дръпне но няма да е с толкова много!Ааа Серго поне като идваш в София звънни един телефон да праим един 2 старта става ли ?Щото ти казваше че сток Тигрите много варвели и аз нямам шанс ееее мен ми тъпо да ти кажа че на 400м. им правя по 2 автовоза на тия п*чи въшки.
        Наговорих и аз много глупости ама няма как нещо се нервирах и аз ама няма смисал,по пътя на славните алфисти разбирачи и аз ще спирам вече да пиша просто няма смисал,ай бегайте да си играете както казва бат ви "Нено" и със здраве.

П.С. Търтея е най-големия пич!!!
        Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
        Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
        Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
        Mercedes Benz A170 CDI FL '01
        Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
          ...

това не е истина

Comment

• Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
            това не е истина
            шо така бе батко?
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
              шо така бе батко?
              Кога почваме проекта с Москвича

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                шо така бе батко?
                ше ти кажа докато черпиш бира

Comment

• Аре стига, колата ми не е толкова запазена, просто си върви прилично. А конус сложих след феста...
                  Ще се пуснеме с аско88 като се върна.
                  Last edited by миро; d.m.y г., 21:22.
                  sigpicex
                  147Q2
                  300bhp/606nm
                  Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

• Първоначално публикувано от миро Покажи съобщение
                    Аре стига, колата ми не е толкова запазена, просто си върви прилично. А конус сложих след феста...
                    Ще се пуснеме с аско88 като се върна.
                    Кучеее обещал си и да му направя един тест на Ку-Венцето

Comment

Мале,мале,мале от каде тръгнахме до каде стигнахме....Амиии аз направо да кажа абеее колата ми е пълен кенеф невърви супер злеее слагам неща от Илиенци по нея,това ли да ви кажа скъпи спамери аре нема нужда 99% верно по цял ден си седите пред пц-тата и кой кво чул кво видял в в-бокс и ми плямпате некви глупости амааа май май никой несе сеща че ми дреме на к*ра щото аз си знам ква ми е колата какво как и защо сам направил с нея какви коли сам бил как карам и на мен неми трябва експертната оценка тип (спамерска) от вас!И Мурджев какво толкова си заспорил за на Миро Ку-Ве-то,ти по-потдържано и лъскаво Ку-Ве от неговото виждал ли си?Аз несъм!Колата нему е напълно сток,има спортен филтер и катализатора е махнат.С него сме комший и ще се пуснем когато се върне от Германия,неказвам че ще го бия даже съм сигурен че той ще ме дръпне но няма да е с толкова много!Ааа Серго поне като идваш в София звънни един телефон да праим един 2 старта става ли ?Щото ти казваше че сток Тигрите много варвели и аз нямам шанс ееее мен ми тъпо да ти кажа че на 400м. им правя по 2 автовоза на тия п*чи въшки.
                      Наговорих и аз много глупости ама няма как нещо се нервирах и аз ама няма смисал,по пътя на славните алфисти разбирачи и аз ще спирам вече да пиша просто няма смисал,ай бегайте да си играете както казва бат ви "Нено" и със здраве.

Виждал съм много Кувета които са по-запазени от на Миро знам каква беше колата която я купи,и колко неща се смениха при първоначалното обслужване Просто реално време на Кувето е 16.1-2,тва е,затва ми е малко странно как очакваш твойта кола да даде 16.5
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                        Виждал съм много Кувета които са по-запазени от на Миро знам каква беше колата която я купи,и колко неща се смениха при първоначалното обслужване Просто реално време на Кувето е 16.1-2,тва е,затва ми е малко странно как очакваш твойта кола да даде 16.5
                        Извинявам се,НО!Някаде да сам говорил за Ку-Ве?Мисля че споменах че съм вървял наравно с на Деян (Odisey) 146-цата,и освен че аз го казвам това той също ще го каже!Както и Лисан и Дригата те бяха с нас,понеже като гледам как упорито спориш за моята кола,явно си доста запознат с нея (аз лично незнам от каде) защо в неделя несе качиш на бояна с нас и да ги замерим да видим колко мнооооого ще ме биеш става ли ?

Comment

• Мъри.. много мераклии станаха на твоята кола бе
                          Както е тръгнало... и някое 1.4 ТС може да те налази
                          ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                          sigpic
                          ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

• Първоначално публикувано от Nasko_77 Покажи съобщение
                            Мъри.. много мераклии станаха на твоята кола бе
                            Както е тръгнало... и някое 1.4 ТС може да те налази
                            Ми в крайна сметка действията са по важни от приказките нека да защити свойте.Според неговите думи трябва много да ме бие 2.0 16В а неговата даже е с чипове филтри и незнам си какво,искам да видя колко много ще ме бие

Comment

Ми в крайна сметка действията са по важни от приказките нека да защити свойте.Според неговите думи трябва много да ме бие 2.0 16В а неговата даже е с чипове филтри и незнам си какво,искам да видя колко много ще ме бие
                              заповядай аз те предизвиквам с Колата на Мурджев ама искам залог един лев.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                              Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• слагам 2 лева за киро
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X