Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко гориво ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Вна- Сф-Вна
    Бутилка Туламор литър преди феста с половинка водка,
    по време на феста не съм засичал, а на връщане половинка
    Jaмeson, безалкохолните не сме ги чели.
    ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

jameson слаба ракия, jack rulz
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
        jameson слаба ракия, jack rulz
        Щото бай Киро е решил да я прави слаба, ама като си я вземеш от Дъблин......................

Ех размечтах се, свърши то, повече ходене на там нямам, за сега

Comment

Ботевград -Лесново - Ботевград 27литра газ .Но и на феста си побрамчах доста
          Опел Кадет GSI
          166 2,4 JTD
          ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

ами на мен ми е изгорила към 60лв. за около 360км.---Ама Людмил и Боби споменаха по горе за скоростите по магистралата 200-220км/ч---само че и на връщане при мен бяха подобни резултатите--та в крайна сметка тябва да съм доволен от разхода и колата като цяло
            ALFA 147 1.6

Comment

Първоначално публикувано от HRI100_H Покажи съобщение
              ами на мен ми е изгорила към 60лв. за около 360км.---Ама Людмил и Боби споменаха по горе за скоростите по магистралата 200-220км/ч---само че и на връщане при мен бяха подобни резултатите--та в крайна сметка тябва да съм доволен от разхода и колата като цяло
              Ице ма ти си идеален с тоя разход щом и на връщане си шпорил здраво
              Alfa romeo 145

Comment

С 155 2.0 16в
                Пещера-Пазарджик-Лесново
                Лесново-Пловдив-Пещера
                Общо 27л В-Повер за малко над 300км
                Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

нашата сметка е следната -
                  Варна - Русе -Търново - София(4 дена градско+Феста с драга) - Търново - Варна
                  1122км - 100л. Бенз 95 - 8,9/100 - 226 лв.
                  СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                  сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение
                    нашата сметка е следната -
                    Варна - Русе -Търново - София(4 дена градско+Феста с драга) - Търново - Варна
                    1122км - 100л. Бенз 95 - 8,9/100 - 226 лв.
                    Не е ли множко за 1.6?
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Емиии от Варна до София разхода ми беше под 7. - Като имам обикаляне из Русе и селата и доста въртене из Търново, Ноооо като влезнахме в София и се почна едно чакане, и после пък форсирането на Феста + състезанието + моткането от 7ч. до 10ч. от Дружба1 до НДК (болницата Майчин дом) 2 пъти, и после от Майчин дом до Люлин 1 като тръгнахме в 17... не си спомням кога стигнахме, иииииии после не знам колко часа излизахме от СОфия от този Люлин до изхода за Варна.....баси за това време да бях стигнал вече в Търново ако бях на магистралата...
                      Та така нещата с разхода "рязко потръгнаха"

Comment

Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение
                        Емиии от Варна до София разхода ми беше под 7. - Като имам обикаляне из Русе и селата и доста въртене из Търново, Ноооо като влезнахме в София и се почна едно чакане, и после пък форсирането на Феста + състезанието + моткането от 7ч. до 10ч. от Дружба1 до НДК (болницата Майчин дом) 2 пъти, и после от Майчин дом до Люлин 1 като тръгнахме в 17... не си спомням кога стигнахме, иииииии после не знам колко часа излизахме от СОфия от този Люлин до изхода за Варна.....баси за това време да бях стигнал вече в Търново ако бях на магистралата...
                        Та така нещата с разхода "рязко потръгнаха"
                        Ааа, не съм отчел, че се включва въртенето из София. При това положение разходът е идеален!
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

по маршрута Варна-Писанец-Русе-Писанец-Русе-Търново-Лясковец-Търново-Лясковец-Търново-София с 47л. съм минал малко над 680км - което е мааалко под 7/100
                          Абе аз съм доволен де.

Comment

340 километра КЦМ - София - КЦМ 23 литра нафта. 156-ца 1.9 JTD в софия бая пообиколихме.

Comment

8л/100км почти спокойно каране 120-160км/ч за малко до 180, без градско в Сф, 3 човека и багаж. На връщане заредих на Ромпетрол 98 октана, още карам с него.
                              Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Working...
                              X