Известие

Collapse
No announcement yet.

Италфест 2009

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Чакайте сега - нещо не сте ме разбрали.
    Аз не съм официално лице и говорех теоретично.
    Чух че ще има вход (Ако въобще има Италфест де) и той няма да е повече от 6лв., което е таксата на организаторите.
    Цялата информация е неофициална.
    А това за 50_те лева беше само разсъждение.
    Ако някой каже, че ще има Италфест в Бургас - тръгвам веднага.

Eто една снимка за да стане нагледно за какво говоря.
    Attached Files
    Last edited by 1115; d.m.y г., 14:26.

ALFA ROMEO 146 1.9JTD
    Fiat Punto 1.9JTD

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
      Ако беше и осмислил това което си прочел сигурно нямаше да го напишеш това мнение.
      Добре де какво иска да каже? не съм малоумен и някой ако казва че иска вход от 50 лв означава че иска вход от 50 лв по какъв др начин да го разбирам пак казвам,че парите не правят феновете почва се пак като миналата година
      Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от 1115 Покажи съобщение
        Чакайте сега - нещо не сте ме разбрали.
        Аз не съм официално лице и говорех теоретично.
        Чух че ще има вход (Ако въобще има Италфест де) и той няма да е повече от 6лв., което е таксата на организаторите.
        Цялата информация е неофициална.
        А това за 50_те лева беше само разсъждение.
        Ако някой каже, че ще има Италфест в Бургас - тръгвам веднага.

Eто една снимка за да стане нагледно за какво говоря.
        евала за посещенията , колега ама 50 лв няма да отсеят плявата
        Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
          истинския алфист не го плаши разстояние.... миналата година феновете от БУРГАС, ВАРНА, РУСЕ.... дойдоха и на марс да е пак ще сме там....
          и ДОБРИЧ! макар че бях единствен, дойдох на 500км.!!!!

sigpic
          Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
          http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

50 лв няма да направят Италфест-а по-качествен.
            По една много простичка причина. Ще ви я представя нагледно:
            Примерно аз имам стара Алфа Спринт ... живея и работя в градчето Х за заплатка от 350-400лв. От тая баснословна сума 1/3 отива по банки, 1/3 за що-годе приличен живот и сметки, и каквото остане - да живна малко и да постегна това-онова в любимата кола. Идва време за Италфест - речено е че ще бъде на другия край на Бг-то. ОК, всичко е супер до тука. Почвам да смятам :
            150лв пътни, 50-60лв за спане за мене и жената, 20-30лв за да седнем спокойно вечерта на масата с колегите и да се забавляваме, а не да гледаме като гладни патета ... и 50лв вход. Сметнахте ли сумата до тук ?
            230лв грубо, и то ако не стане някоя простотия по пътя ... Съпоставете я със заплатата ми сега ... коментари ?

Сега да ви представя картинката от другата гледна точка - за сравнение само, без да засягам никого.
            Работя в града У, което ми позволява да вземам скромна заплата от около 1500+ лв ... От тях да речем 1000 отиват по разходи, банки, животец. Наскоро чух, че е модерно да карам Алфа, и си купих 159/166 ... много кеф. Я, имало Италфест на 100км от нас - ебаси купона ще е, отивам! Тъкмо ще си покажа колата на повече хора. Правя си резервация за най-яката стая - кво са 100 кинта, грабвам мадамата, купуваме й специален тоалет за да блесне - разбира се, няма да се излагаме ся... Хвърляме се в колата и поемаме - хм, 50 кинта вход, тва майтап ли е - истинските Алфаджии ще платят и 100 - подхвърлям хартийката на входа и влизам да си правя купоня ...
            Грозна картинка, нали ?

Сега вкупом ще ме нападнете заради тия глупости, но ... върнете се обратно в началото на поста и четете пак ... внимателно. И после се замислете колко от хората около вас спадат в категорията със заплатата от вариант 2 ...
            Да, истинският Алфист ще направи жертва, за да дойде на Феста, но колко от Алфистите ще жертват семействата си за това ? И не ми излизайте с идиотизма, че като нямам пари не трябва да карам Алфа !!! (че тва вече се изтърка ша знайти...)
            Пак да се извиня, ако съм засегнал някого - не съм имал такова намерение. И аз искам Италфеста да е сбирка на готини хора с любимата марка, но ... всички виждаме какво става напоследък и какви са тенденциите.
            Подкрепям организаторите без значение какво и как ще бъде - тяхната задача е най-тежка, а ние тука можем да си чешем пръстите колкото си искаме! С нетърпение чакам да видя какво са решили и какво ще се организира.
            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
              Подкрепям организаторите без значение какво и как ще бъде - тяхната задача е най-тежка, а ние тука можем да си чешем пръстите колкото си искаме! С нетърпение чакам да видя какво са решили и какво ще се организира.
              много важно е това!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
              Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Значи пак казвам, че това с 50_те лева беше теоретично.

ALFA ROMEO 146 1.9JTD
                Fiat Punto 1.9JTD

Comment

@ Ne0 - знаеш, че винаги подкрепям управата - всички са готини и не се знаем от вчера

@ 1115 - разбрахме че е теоретично - просто се опитах да покажа какво означава теорията ... и че практиката е малко по-друга бира
                  Нищо лично - поздрави и до нови срещи ... на Италфеста
                  155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                  Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Дори и теоретично...хайде да избягваме суми над 10лв.

Мен ми харесва идеята за калояново или сливен
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                    by RUBIG service

Comment

• А защо да не е на някоя поляна?
                      И без това има Алфисти Тракдей, като се счупят колите няма да може да ги закърпим за Италфест
                      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• А някой от КАРБ би ли отговорил дали изобщо ще има италфест.
                        0888515205

Comment

• В Петък ще има програма и инфо какво ще се прави тази година.

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                            В Петък ще има програма и инфо какво ще се прави тази година.
                            Благодаря за бьрзия отговор.
                            0888515205

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                              В Петък ще има програма и инфо какво ще се прави тази година.
                              Очакваме я с нетърпение, за да се изяснят недуразуменията и караниците и всеки да бъде наясно сам за себе си!
                              145 QV ex.
                              146 Boxer TOTAL ex.
                              147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

• Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщение
                                Очакваме я с нетърпение, за да се изяснят недуразуменията и караниците и всеки да бъде наясно сам за себе си!
                                има месец и нещо гледай да не счупиш колата

Comment

Working...
                                X