Добре позирам на вашия мотор , а ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пролетен събор - 2009
Collapse
X
-
Беше много готино. Хотела беше супер. Участието на съфорумци в басейна беше оскъдно - но аз, Ради и щерка ми се представихме подобаващо.
Имаше много ЛИПСВАЩИ, които поне на мен ми липсваха, но да се надяваме другия път да има два пъти повече народ и никакви отсъствия.
Радвам се,че се видях със всички присъстващи и дано да не се забравим до другия повод за сбирка.
Евала на Дани.Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с
Comment
-
Аз също искам да кажа, че си изкарахме добре. Благодаря на Дани, че дойде да ме види във петък вечерта към 12мерси на pinky за хубавите бонбони които ми подари
и на всички други за хубавите емоции! Още един път Дани БРАВО за това че се постара и тази година да се съберем
ето и малко снимкицък
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Браво евала.... от името на недошлите, обещавам да се реваншираме. Много нови лица супер!!!
Дани си е Дани
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеТака ето обещания снимков матерял и от мен.
Страхотно си изкарахме! Евала на Дани за усилията!Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98
Comment
-
Първоначално публикувано от Bodom Покажи съобщениеХе хе, това не са всички снимки от твоя апарат
Страхотно си изкарахме! Евала на Дани за усилията!Last edited by MUROMAN; d.m.y г., 21:08.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
Comment