Първоначално публикувано от trouble
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пролетен събор - 2009
Collapse
X
-
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
-
Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщение40-50 леглата....нямам нищо против да спим по двама на легло........ хотела на кмета Империа е мн хубав ама малко мутренска история. Мисля че е 50 лева на човек в двойна стая. Капацитета е някъде 60 легла
Мирела - ако искаш ще се качим до горе да видим (Карандила)
Comment
-
Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщениеАбе и аз нямам работа.... хотела на кмета Империа е мн хубав ама малко мутренска история. Мисля че е 50 лева на човек в двойна стая. Капацитета е някъде 60 легла
Мирела - ако искаш ще се качим до горе да видим (Карандила)Last edited by Mirela; d.m.y г., 12:19..::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеабе незнам ама Империя има повече капацитет мисля
за карандила може да ако ми остане време може още утре да се кача до там
Comment
-
Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщениеА защо да не е пак в Търново????.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Що се тормозите излишно???В момента членовете на клуба са се хванали с избирането на дата и мястоAlfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениепросто пролетен събор на клуба италфеста е октомври
Comment
-
Първоначално публикувано от sheikara Покажи съобщениеВъпрос. След като е Среща на клуба, хора с фиатче от фиат форума приемате ли? Ако да.. Където и да го направите, пак ще доида.. Дай ми да пътувам. И в италия да е.. Пак ще дойда... Само да ми кажете, че приемате човек с фиатче..::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеи аз щях да предложа това миналата година много ми хареса тамЩом толкова искате.
Мен - ще е удоволствиеЛуд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...
EX`146 2.0 TD
EX`146 2.0 16v TS
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfaRomeo Покажи съобщениеМирела ако се помоли малко повече - може да се потрудя да го направим пак в ТърновоЩом толкова искате.
Мен - ще е удоволствие.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Neokill Покажи съобщениеАз си мисля че Сливен или Трявна е добър вариант. Важното е да се съберем..::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Neokill Покажи съобщениеАз си мисля че Сливен или Трявна е добър вариант. Важното е да се съберем.
Пуснете една анкетка с няколко предложения да видим какво мисли народонаселението...
Comment
Comment